Apple Watch – Van azért baj vele!

Tech Hírek   |   2015.04.30 - 19:28   |   Írta: Pausch Rita   |   2539

Megérkezett az első szállítmány Apple Watch boldog, új tulajdonosaihoz és ezzel együtt felszínre kerültek az első hibák is. Nézzük, melyek ezek!

watch fail1

A tetoválás botrány

A közösségi oldalakon egyre többen reklamálnak, hogy –bár nem tudni miért - a csuklót borító tetoválás bizony betesz a Watch működésének. Több felhasználó is azt tapasztalta, hogy a pulzusmérő és a viselés-érzékelő is vacakol. Néhányan nem kapnak meg jelzéseket, sőt gyakran a viselőnek újra és újra be kell írni a jelszót, ha beállította ezt a funkciót. Úgy tűnik, különösen nem szereti a sötét tetoválásokat a szerkezet, ezért akinek ilyen problémája van, annak azt javasolják, hogy kapcsolja ki a viselés-érzékelőt, vagy 14 napon belül visszaküldheti az órát. Tök jó, hogy ennyi pénzért egy funkcióval kevesebb, az viszont szerencse, hogy mindez nem áll a sötét színű bőrnél. Képzeljétek, az mekkora botrány lenne!

http://youtu.be/3K-16OIjnYA

Kicsi képernyő, vastag ujjak, akaratlan vásárlás

watch fail2

Egy videó is jól tanúsítja, hogy azért nem mindenkinek túl kényelmes az a pici kijelző. Egy újságíró az Amazon appot próbálta bemutatni, majd a kikeresett Xbox-nak sikerült is véletlenül rányomni a megrendelés gombjára, úgyhogy egyetlen kis mellényúlással vásárolt egy konzolt.

http://youtu.be/8e7PVhdP8EE

Karcolások, törések

watch fail3

Már most többen panaszkodtak arról, hogy a rozsdamentes acél Watch gyönyörűen karcolódik néhány nap viselés után. Persze fel lehet políroztatni órással, vagy megoldható a dolog házilag is, de azért egy kicsit bosszantó, nem igaz?

watch fail4

Ami a töréseket illeti, nem kell olyan messzire menni, mint az általunk is bemutatott tesztvideóban. Pontosan, ahogy az említett videó alapján sejteni lehetett, az a „nagyon erős” Ion-X üveg, ami a fapados Watch-hoz jár nagyon nem szereti, ha odacsapják valamihez. Állítólag a drágább modellekben lévő zafír üveg jobban viseli a strapát, de azért csak óvatosan a kézmozdulatokkal!

http://youtu.be/7fwqANb9Acg

Hát, jó Apple Watch vásárlást mindenkinek!


Kommentek megjelenítése