Jobs az étlapon

Tech Hírek   |   2014.04.11 - 18:28   |   Írta: Pausch Rita   |   913

Amióta Steve Jobs eltávozott közülünk számtalan egyre őrültebb relikvia lát napvilágot. Sőt, egy korábbi cikkünkben említettük azt is, hogy csak az Apple felhasználók lehetnek annyira furák, hogy ezt az amúgy zseniális embert saját halottjuknak tekintik és minden létező formában őrzik emlékét.

Úgy tűnik, hogy ráadásul többeket nem tanítottak meg a szülei gyerekkorában arra, hogy ne játsszanak az étellel. Íme, néhány kulináris furcsaság, ami őrzi Steve Jobs emlékét…

Puerto Ricoban a Papa’s Pizza nevű étteremben, a szakács, Wilhelm Rodriguez, egy elképesztő pizzát készített: alma formájú Jobs pizzát. A pizzaszakácsnak egyébként nem ez az első művészi pizzája, gyakran készít különféle elképesztő alkotásokat portrékkal, rajzfilm figurákkal vagy logókkal. Az étterem oldala megtalálható a Facebook-on, akit érdekel ott megnézheti a „galériát”.

kep1 jobspizza

Tomislav Zvonarić egy kicsit kávéfüggő almarajongó lehet. Ő ugyanis egy minden részletében tökéletesen Apple-méltó kávéscsészét tervezett. Barista legyen a javából, aki monitoron kívül éltre hívja ezt a Jobsacchinot.

kep2 jobscoffee

Persze mindez semmi ahhoz a sajtból készített Steve Jobs archoz képest, amit The Cook’s Den nevű oldalon készítettek egy iPad partira.

kep3 jobscheesehead

A desszertre vágyóknak sem kell csalódniuk persze. Japánban (hol máshol?) új őrület a deko-tekercs elnevezésű sütidíszítő technika, amivel igazán impozáns, színes, zselével és gyümölccsel töltött piskótatekercseket készítenek. Természetesen ilyen módon is elkészült a Jobs képmás.

kep4 Jobsroll

A cake pop, sütinyalóka, irányzat nálunk épp most kezd terjedni, de angolszász vidékeken ez már nem számít újdonságnak. Olyannyira nem, hogy az a képen látható cake pop, amit  Steve Jobs arca díszít még 2011-ben készült egy jótékonysági süteményvásárra.

kep5 jobscakepop

HasuznaltAlma.hu


Kommentek megjelenítése