Netatmo okostermosztát, az első lépések

Hardver Hírek   |   2017.10.06 - 10:03   |   Írta: H.A   |   12855
06. okt Netatmo okostermosztát, az első lépések

Ha szeretnéd a fűtésedet iPhone-al vagy bármilyen okostelefonnal irányítani itt a megoldás, Netatmo okostermosztát.

Elindult a fűtés szezon és én már nagyon régóta gondolkoztam egy okostermosztát beszerzésén. Nagyon szerettem volna egy NEST   termosztátot, de a problémás EU szabványok miatt nem mertem befektetni rá. Így a választásom a Netatmo  intelligens termosztátra esett, egyébként a választásba az is szerepet játszott, hogy van az ismeretségi körömben aki már több mint egy éve használja és baromi elégedett vele, nem mellesleg komoly fűtésszámla spóroláson is átesett a használata óta. Egyébként a gyártó is közel 40%-os fűtési energia megtakarítást ígér. A megvásárlás után jöhetett a bekötés én a YouTube videókat használtam amit lent  ti is megnézhettek, többféle bekötési lehetőség is van pofon egyszerű mindegyik még egy nem műszaki embernek is.

 

Netatmo termosztát bekötése közvetlen a kazánba.

 

Netatmo bekötése a régi szobai termosztát helyére.

 

Ez után jöhet az alkalmazás letöltése az AppStore-ból  természetesen ingyenesen. Ha meg van a letöltés már csak össze kell hangolnunk a termosztátot az otthoni Wi-Fi hálózatunkkal és a mobiltelefonnal, amit a letöltött alkalmazás lépésről lépésre megmutat. A termosztát interneten keresztül kommunikál a mobilunkkal, így bárhonnan látjuk a lakás hőfokát  és tudjuk állítani a fűtést , valamint profi diagramokat kapunk a fűtési szokásainkról.  

Aki szeretné akár szobánként is tudja a hőmérsékletet szabályozni, de ehhez  be kell még  szereznünk a Netatmo okos radiátorszelepeit, vagy megvenni a 2db radiátorszeleppel  együtt érkező kezdő csomagot.

Miután meg van a bekötés már csak a be kell állítanunk az életvitelünkhöz illeszkedő fűtési szokásaink és a termosztát innentől kezdve végzi a dolgát. Én  picit több mint egy hete használom a terméket, de nagyon szeretem és ha  csak a cég által ígért 37%-os energia megtakarítás felét elérem vele az otthonomba, nos akkor  nekem köszönöm már megérte. Hamarosan csinálok egy gázfogyasztás összehasonlítás anyagot,de ehhez kell pár hónapot használnom az új termosztátot. A termosztát elérhető az oldalon az Okos otthonok kategóriában és szerintem érdemes befektetni rá, komolyabb  fűtésszámla esetén pár hónap alatt behozza az árát.

Netatmo okostermosztát Árak és Vásárlás

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Galéria képek

Netatmo okos termosztát
Netatmo box
Netatmo termosztát
Netatmo radiátorszelep

Kommentek megjelenítése