iPhone szervizek nagy titka: gyári vagy utángyártott kijelző?

Tippek és trükkök   |   2018.07.13 - 19:37   |   Írta: H.A   |   23231
13. júl iPhone szervizek nagy titka: gyári vagy utángyártott kijelző?

Mi a különbség a két kijelző között? 

Itthon is egyre nagyobb teret hódít magának az iPhone őrület. Nagyjából 1,5 millió iPhone felhasználó él kis hazánkban, pedig 2012-ben nagyjából még csak 500 000 fővel büszkélkedhetett ez a tábor. És hogy miért is fontos nekünk ez az adat szerviz szemmel? Egyre több olyan kérdés érkezik felénk nap mint nap, hogy milyen kijelző kerül beépítésre egy kijelző csere alkalmával. Itt fontos megjegyezni, hogy az Apple saját szervizeiben gyári kijelzőt szerel a telefonba, viszont ezeket az alkatrészeket kereskedelmi forgalomba nem hozza. Így érthető módon sokkal drágább is, mint mondjuk egy utángyártott, vagy épp a felújított alkatrész.

iStyle gyári kijelző csere árak forrás:istyle.hu

Akkor, hogy lehet egyes szervizeknél “gyári iPhone kijelző”? 

Két módon lehetséges ez: az egyik, hogy bontott gyári kijelzőt szerelnek az iPhone-ba, vagy marad a másik, járhatóbb út, hogy a törött üvegű, de jó LCD panellel rendelkező kijelzőt felújítják, vagyis újra üvegezik. 

Utángyártott iPhone kijelzők

Ha kijelző cserére szorul a telefonod és utángyártott alkatrészt választasz hozzá, akkor biztos lehetsz abban, hogy nagyon jó áron szervizeltetheted a készüléked. Sokan évekig használják ezeket a kijelzőket, mindenféle probléma nélkül, így ha szeretnéd megcsináltatni a készülékedet, viszont nem szeretnél sokat költeni a javíttatásra, érdemes utángyártott alkatrészt választanod. 

Gyári iPhone kijelzők

A gyári kijelzők ára magasabb, mint utángyártott társaiké, minőségük viszont garantáltan nem hagy kívánnivalót maga után. Tulajdonképpen olyan lesz, mintha a régi telefonodat kapnád vissza, és kisebb az esély a funkcionális meghibásodásra is. Ha úgy érzed, hogy a telefonod fontos a munkádhoz vagy az otthoni teendők kapcsán, és nem szeretnél spórolni egy kijelző cserén, érdemes gyári alkatrészt választanod.

Mi az iCentrumnál meghagyjuk a választás lehetőségét, így van készleten utángyártott és gyári kijelző is. Továbbra is érvényes 1 év garanciánk, minden általunk elvégzett szervizre, valamint áraink is konzisztensen piacvezetőek. 

Aktuális áraink megtlálhatóak az alábbi táblázatba:

1141 Budapest, Szugló utca 125D (Szentes-Szugló sarok)

+36303406061

info@icentrum.hu I www.icentrum.hu


Kommentek megjelenítése