A lehető legrosszabb időpontban romlott el a telefonod? Van megoldás!

Tippek és trükkök   |   2018.05.30 - 17:13   |   Írta: H.A   |   12010
30. máj  A lehető legrosszabb időpontban romlott el a telefonod? Van megoldás!

Legyen szó félresikerült buliról vagy hirtelen lecsapó viharról, a Kingtel ügyfélszolgálatának hála éjjel sem kell lemondani szeretett készülékeinkről.

Lement a nap. Egy buliban vagy a város közepén. Minden jól megy: tetszik a hely, a zene príma, te és a barátaid jól szórakoztok. Már átfut a fejeden, milyen elégedetten fogod elmesélni az irigykedő kollégáknak/osztálytársaknak a tökéletes szombat estét, amikor beüt a krach. Valaki véletlenül kilöki a kezedból a telefonodat, ami hogy-hogynem, a világ legszerencsétlenebbül elhelyezett (ráadásul vízzel teli) vödrében landol. A telefon be nem kapcsol, biztonsági mentésed sincs, tanácstalan vagy. Le kell mondanod szeretett mobilodról, sőt, az elmúlt fél év becses emlékeiről? Szerencsére nem ez a helyzet. 

Nincs más teendő, mint felhívni a Kingtel éjszakai ügyeletét, akik azonnal kezükbe veszik a dolgot. Telefonon keresztül részletesen elmagyarázzák, mit kell a helyszínen tenned - de ami még fontosabb, hogy mit NEM szabad csinálnod! Sőt, ha el tudod juttatni a telefont éjfélig az Oktogonra, azonnal megkezdődik a telefon áramtalanítása és javítása annak érdekében, hogy az adataid, valamint a telefonod is sértetlenül megmaradjanak.

Az ügyfélszolgálatot bátran hívhatja bárki, a Kingtel segítőkészségét és profizmusát nem kell ecsetelni. Azonnal felmérik a keletkezett kárt, és ha nincs értelme idegeskedni, megnyugtatnak - minek felhúzni magad, ha a telefon menthető, nemdebár? Sajnos ők is nemegyszer találkoznak az esettel, mikor egy pityergő hölgy rózsaszín ételhordozóban hozza a rizsbe ágyazott telefonját, mondván, egy óvatlan WC-s baleset után az összes adata elveszett. Miért hinnénk a városi legendáknak és otthoni barkácsmódszereknek, ha a profik mindössze egy hívásnyira vannak? Ha baj van, akkor abban a pillanatban megoldás kell, ez pedig esetünkben a Kingtel! 

Persze még most szeretnénk megkérni minden egyes felhasználót, hogy készítsenek egy biztonsági mentést, mivel így rengeteg fejfájástól kímélhetik meg önmagukat a jövőben. Senki sem szeretné elveszíteni az elmúlt évek fotóit és videóit. Ha pedig mégis megtörténik a baj, vagy problémátok van egy iPhone-nal, esetleg más mobillal, akkor sem kell pánikba esni: egy gyors hívás, és segítenek. 

Plusz egy tipp: mindenkinek érdemes lehet lementeni az ügyfélszolgálat telefonszámát, hiszen az ördög nem alszik. Sosem lehet tudni, mikor lesz akár otthon, akár egy házibuliban a sürgős, profik által felállított diagnózisra. 

Kingtel Premium Service Ügyelet telefonszám: 06-20-229-6242

Mert ők a legnagyobb iPhone rajongók a városban. 

Kingtel Premium Service – Oktogon
1066 Budapest, Teréz körút 12.

Kingtel mobiltelefon szerviz – Boráros Tér
1094 Budapest, Ferenc körút 3.

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése