Az Apple-billentyűzet, -egér és -trackpad beépített akkumulátorának feltöltése

Tippek és trükkök   |   2017.10.23 - 20:00   |   Írta: H.A   |   2815
23. okt Az Apple-billentyűzet, -egér és -trackpad beépített akkumulátorának feltöltése

A cikk bemutatja, hogyan tölthető fel a Magic Keyboard, a Magic Keyboard számbillentyűzettel, a Magic Mouse 2 és a Magic Trackpad 2 beépített akkumulátora.

A Magic Keyboard, a Magic Keyboard számbillentyűzettel, a Magic Mouse 2 és a Magic Trackpad 2 beépített akkumulátorral rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használhatók legyenek az eszközök az egyes feltöltések között.

Ha ellenőrizni szeretné az eszköz töltöttségi szintjét, kattintson a Bluetooth ikonra   a képernyő tetején található menüsávon, és válassza ki az eszköz nevét.

Ha töltésre szorul az eszköz akkumulátora, csatlakoztasson egy Lightning–USB kábelt az eszköz Lightning-portjához, majd csatlakoztassa a kábel másik végét a Machez vagy egy USB hálózati töltőhöz.

A minél gyorsabb feltöltés érdekében ügyeljen arra, hogy az eszköz be legyen kapcsolva a Lightning–USB kábel csatlakoztatásakor.

A Magic Keyboard, a Magic Keyboard számbillentyűzettel és a Magic Trackpad 2 használható töltés közben is. A Magic Mouse 2 nem használható töltés közben.

A Lightning-port megkeresése az Apple-eszközön

A Magic Keyboard és a Magic Keyboard számbillentyűzettel esetén a Lightning-port az eszköz hátoldalának közepén található:

A Magic Mouse 2 esetén a Lightning-port alul, a feliratok és a jelölések alatt található:

A Magic Trackpad 2 esetén a Lightning-port az eszköz hátoldalának közepén található:

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése