Az Apple olyan termékeken dolgozik, amiktől tuti eldobod az agyad!

Apple Hírek   |   2019.03.02 - 19:29   |   Írta: H.A   |   4505
02. márc Az Apple olyan termékeken dolgozik, amiktől tuti eldobod az agyad!

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója éves befektetői találkozót tartott az Apple Parkban, ahol felvázolt néhány érdekességet a cég jövőjével kapcsolatban.

A Bloomberg beszámolója alapján Cook azt mondta, hogy néhány olyan termék érkezik a közeljövőben, amiktől “le fogsz hidalni”! Szerencsére konkrétumokat is elárult és nem csak a marketing dumát. Kitért arra, hogy azon dolgoznak, hogy a 2018-as retina kijelzős MacBook Airt olcsóbbá tegyék. Ez már önmagában is pezsgőbontást ér, hiszen a laptop jelenleg 474.990 forintról indul.

A cég viselhető eszközeiről, az AirPods-ról és az Apple Watch-ról csak annyit árult el, hogy vannak velük terveik és fantasztikus frissítések várhatóak hozzájuk.

A szolgáltatások kapcsán volt a legboldogabb Cook, mert úgy néz ki, hogy teljesülni fog 2016-ban kitűzött célja, miszerint 2020-ra megduplázza a cég a szolgáltatásokból befolyó bevételeit. Ez valószínűleg könnyen fog menni, mert az Apple állítólag két új szolgáltatást is be fog mutatni ebben a hónapban.

Természetesen nem lett volna az igazi a meeting, ha Cook nem savazza kicsit a Google-t és a Facebookot. Az Apple CEO-ja elmondta, hogy továbbra is harcolni fog ezért, hogy a jövőben megszorításokat kapjanak azok a cégek, amik a felhasználók adataiból szereznek bevételt.

Szerinted milyen termékektől fogunk lehidalni a közeljövőben? Talán érkezik egy Apple autó vagy egy Apple szemüveg? Bármi is lesz, reméljük, hogy Cook igazat mondott a befektetőknek.

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése