Megérkezett az iOS 12.1

Apple Hírek   |   2018.10.30 - 18:29   |   Írta: SzavaRicsi   |   2652
30. okt Megérkezett az iOS 12.1

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1 frissítést, mindenkinek ajánlott a letöltés.

Végre megjelent az iOS 12.1, amivel végre teljesen kibontakozik az operációs rendszer 12. verziója. A frissítés után elérhetővé válnak a csoportos FaceTime videóhívások, amelyekben akár 32 személy is diskurálhat egyszerre. A káosz ellen a beszélő személyek automatikus felismerése gondoskodik, afelől pedig továbbra sem kell aggódnunk, hogy feltörik a beszélgetésünk, hiszen a csoportos beszélgetésnél is végpontok közötti titkosítást alkalmaz az Apple.

Új emodzsik is érkeztek az iOS 12.1-ben. A személyek, sportok, tevékenységek, állatok és még rengeteg más kategória bővült azzal a 70 új ikonnal, amelyek mostantól elérhetők az almás mobil operációs rendszeren.

Végre elérhetővé válik az új iPhone-ok egyik legérdekesebb funkciója, a Depth Control, amellyel valós időben és a fényképek elkészítése után is állíthatunk a háttér homályosságán. Ez egy igazi csemege azok számára, akik szeretnek szelfizni vagy személyeket fotózni.

Mindemellett elindul a Dual SIM támogatás, vagyis aktiválódik az eSIM azokban az új iPhone modellekben, amelyekbe a hagyományos tálcás kártya mellé egy elektronikusat is beépített az Apple.

Az iOS 12.1-et a megszokott módon a beállítások menüben tölthetitek le, az Általános menüpont Szoftverfrissítés almenüjében.

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése