Na, ilyen a Portémegvilágítás mód! [videó]

Apple Hírek   |   2017.09.30 - 21:21   |   Írta: Pausch Rita   |   5618
30. szept Na, ilyen a Portémegvilágítás mód! [videó]

A legfrisebb iPhone 8 Plus reklámból megismerheted a legújabb funkciót.

Tavaly az iPhone 7 Plus dupla kameráján béta üzemmódban ugyan, de megismerhették a felhasználók a Portré módot. Mostanra a Portré mód elérte a végleges verziót, de ezúttal saját új funkciója érkezett, egyelőre szintén béta üzemmódban, ez pedig a Portrémegvilágítás mód.

„A Portrémegvilágítás a Portré mód új funkciója, amely lenyűgöző, stúdió­hatású fényeffekteket ad a képeknek.”

A legújabb iPhone 8 Plus reklám, melynek címe „A lány portréi” bemutatja, hogyan is működik ez az új mód a felhasználóknak. Az iPhone 8 Plus, és a közelgő iPhone X is képes lesz erre, bár utóbbi még szelfiknél is alkalmazza majd. A videóból az viszont nem derül ki, hogy lényegében mit is jelent ez az egész.

Az A11 bionic chip a dupla kamera és az arcfeltérképező technológia által begyűjtött adatok alapján algoritmusokkal kiszámítja, milyenek is lennének az arcvonások többféle fényviszonyban, mint pl. árnyék- vagy spotlámpa effektekkel. A béta verzió fényviszonyai: természetes fény, kontúrfény, stúdiólámpa, színpadi lámpa és színpadi lámpa monó.  A felhasználónak legjobban tetsző végeredményt kiválaszthatja, így még profibb portrék készíthetők mindössze egy iPhone 8 Plusszal.

 

 

Elég menő, igaz?

Kapcsolódó cikk:

iPhone 8 ÁRAK és VÁSÁRLÁS

MentésMentés


Kommentek megjelenítése