Az Apple Jennifer Anniston és Reese Witherspoon TV-s drámájának jogaira licitál

Apple Hírek   |   2017.09.12 - 00:30   |   Írta: N Marcell   |   1372
12. szept Az Apple Jennifer Anniston és Reese Witherspoon TV-s drámájának jogaira licitál

Cupertinóban nem szórakoznak, ha a tartalomgyártásra kerül szó.

Bár mindenki iPhone-lázban ég, azért ne feledkezzünk az Apple többi újító tervéről sem: Eddy Cue több forrás szerint egyenesen a Trónok Harcának állítana konkurenciát az Apple TV sorozataival. Ráadásul úgy tűnik, hogy komolyan gondolja a terveit: a Financial Times cikke szerint az Apple egy olyan drámasorozat elkészítésének jogaira licitál, melyben olyan nagyágyúk játszanak, mint Jennifer Anniston és Reese Witherspoon. A másik nagy esélyes pedig nem más, mint a Netflix.

A show a reggeli beszélgetős TV-műsorok körül forog majd, az HBO egyik legnagyobb drámaírójának igazgatása alatt. Sőt, a cikk szerint az Apple irodákat is keres a híres-neves Hollywoodi Culver Studios-ban -  a tökéletes színteret a munkához. A megfelelő szakembereket már megtalálták a feladatra: Jamie Ehrlichtet és Zack Van Amburgot a Sony-tól sikerült elcsábítani. 

Sőt, egy másik cikk szerint az Apple összesen egymilliárd dollárt fordít majd tartalomgyártásra az elkövetkezendő év során. Reméljük ezzel a háttérrel sikerül majd valami maradandót alkotniuk.

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése