Itt lesz az iPhone 8 bemutató! [videó]

Apple Hírek   |   2017.09.06 - 21:41   |   Írta: Pausch Rita   |   2017
06. szept Itt lesz az iPhone 8 bemutató! [videó]

Friss, szeptemberi videón a készülő Steve Jobs Teátrum és az Apple Park.

Az Apple által kiküldött meghívókon az idei szlogen: „Találkozzunk nálunk!”. Hogy ez a „nálunk” pontosan mit takar? Az Apple feltehetően el akar büszkélkedni új főhadiszállásával, azon belül is egész pontosan az idei bemutató helyszínéül szolgáló, Steve Jobs Teátrummal. Elvégre egy jubileumi iPhone bemutató színhelye hol máshol is lehetne, mint a néhai alapítóatyáról elnevezett előadóteremben?

Bár a Steve Jobs Teátrum kívülről csak egy üvegteremnek néz ki, valójában egy földalatti, 1000 férőhelyes előadó, amiről nem is olyan régen belső képeket is közöltünk. Ezeket a fotókat valaki a Google Mapsre töltött fel és feltehetően még júniusban készültek. Így belülről egyelőre csak a félkész állapotról lehet fogalmunk. Mostanra már egészen bizonyosan kész az épület, vagy legalábbis a legutolsó simításokat végzik rajta.

Az alábbi drón felvétel Duncan Sinfieldtől az eddigi legjobb felvételeket prezentálja a helyszínről pontosan egy héttel a keynote előtt. Még akkor is izgi, ha egyértelműen a földalatti épületnek csak az auláját sikerült lencsevégre kapni. A többire még egy további hetet kell várni. (Igaz, akkor már senki sem az épülettel lesz elfoglalva.)

Az előadóterem építési budgetjéről még márciusban az egyik mérnök úgy nyilatkozott, hogy az ezerfős épület teljes költségét lebontva, egy férőhely ára nagyjából 14 000 dollárra jön ki.

 

 

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése