Az Apple meg kívánja téríteni az androidosokat

Apple Hírek   |   2017.05.23 - 09:56   |   Írta: L Ferenc   |   4620
23. máj Az Apple meg kívánja téríteni az androidosokat

Az almás logós gyártó egymás után sorolja az érveket, hogy miért érdemes iOS-re váltani.

Az okostelefon-piacon két nagy tábor létezik, az egyik az Android operációs rendszerű készülékeket használóké, a másik pedig azoké, akik valamilyen iOS eszközt használnak. A két tábor között általában minimális az átjárás, mindenesetre tény, hogy mind a Google, mind pedig az Apple megpróbálja magához édesgetni az ellentábor képviselőit. 

Az Apple-nek ezen célból van egy dedikált weboldala, a most teljes megújuláson átesett "Switch", ami arra próbálja ösztönözni az androidosokat, hogy váltsanak iOS-re. A kényelmes és zökkenőmentes költözést támogatja a Move to iOS alkalmazás, mely a Google Play Store-ból egyszerűen letölthető és biztonságosan átránt minden tartalmat az egyikről a másik készülékre. 

Az Apple ezenkívül részletesen taglalja, hogy miért olyan gyors egy iPhone, hogy miért lehet vele olyan gyorsan kiváló minőségű fotókat és videókat készíteni, és hogy miért olyan egyszerű egy almás mobil használata. Szeretni fogom az iPhone-omat? - bukkan fel a kérdés a weboldalon, melyre a válasz: az iPhone-nal rendelkezők mintegy 97 százaléka szereti a telefonját.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése