Az Apple naponta 2 liter műizzadtságot használ

Apple Hírek   |   2017.04.21 - 21:04   |   Írta: Pausch Rita   |   4763
21. ápr Az Apple naponta 2 liter műizzadtságot használ

A legújabb kampányvideójukban az almás cég furcsa részleteket árult el, de külső forrás is megerősítette ezt.

Tegnap már írtunk arról, hogy a cupertinói vállalat a közelgő Föld napja alkalmából vicces rajzvideókat készített, melyekben dolgozóik vallanak munkájukról, munkafolyamatokról és a cég környezetvédelmi hitvallásáról. Ám az egyik ilyen videóból egészen meglepő adatok kerültek ki.

Ez pedig nem más, mint hogy Cupertinóban napi több mint 2 liter műizzadtságot használnak fel terméktesztelésre. A Vice riportere, Arielle Duhaime-Ross járt a főhadiszálláson, ahol megmutatták neki az Airpods és Apple Watch tesztelést. Az újságírónő beszámolója szerint az alkatrészeket ellenállóképességét műizzadtsággal telt flakonokban vizsgálják.

Ez a fajta próba egyébként nem csak az Apple-nél bevett gyakorlat, de több szektorban is használt módszer. Az ékszerektől kezdve, a ruházaton, a kozmetikumokon és bőrárukon át, egészen a bankkártya gyártókig rengeteg termék megy át az izzadtságteszten. Így vizsgálják, hogy bizonyos termékek mennyire ellenállók, mennyire gyorsan fakulnak, vagy mennyire hajlamosak korrózióra, vagyis összességében mennyire alkalmasak a hosszútávú viselésre.      

Még olyan cégek is vannak, amelyeknek kifejezetten az a profilja, hogy a legjobb összetételű szintetikus izzadtságot állítsák elő ezekhez a tesztekhez. Az Apple-nek bárki gyártja is a műizzadtságot, az bizonyos, hogy egyre nagyobb megrendelésekre számíthat, ha igazak a pletykák az Apple Watch-ba épített izzadtság-szenzor érkezéséről…

Forrás: CultofMac

Kapcsolódó cikk:
Közeledik a Föld napja, készül az Apple
Újabb iPhone 7 vízállóság teszt [Videó]
iPhone: Coca Cola teszt!

 


Kommentek megjelenítése