Három hátlapi kamerával érkezhetnek az idei iPhone modellek

Almás Pletykák   |   2019.05.19 - 07:56   |   Írta: H.A   |   2426
19. máj Három hátlapi kamerával érkezhetnek az idei iPhone modellek

Egyre inkább úgy néz ki, hogy az Apple idén tovább növeli majd a hátlapi kamerákat tartalmazó “dudort”.

Így az iPhone 11 és iPhone 11 Max hátlapján 3 kamerát, az iPhone 11R esetén pedig 2 kamerát tartalmaz majd a “dudor”. Ennek a dizájn változásnak köszönhetően pedig a 2019-es iPhone család minden eddiginél könnyebben billeghet majd egy asztalon.

A fenti képet Mark Gurman, a Bloomberg újságírója osztotta meg Twitteren, szóval egészen megbízható forrásról van szó.

A képen látható telefonformákat állítólag a kiegészítőgyártók kapták az Apple-től, hogy fel tudjanak készülni a tokok és egyéb kiegészítők készítésére az új készülékekhez.

2016-ban az iPhone 7 Plus hátlapján a második kamera lehetővé tette, hogy elmosott hátterű portrékat készíts. A harmadik kamera Gurman szerint jobb nagyítást és részletesebb képeket tesz majd lehetővé:

A drágább modelleken a harmadik kamera egy ultra-széles látószögű optikával ellátott lesz, mely nagyobb és részletesebb képeket eredményez. Plusz lehetővé válik majd egy jobb nagyítás is. Az Apple emellett azon is dolgozik, hogy ha valaki kilógott volna egy csoportképről, azt vissza lehessen hozni. Az XR utódja is megkapja majd a jobb nagyítási lehetőségeket.

A nagyobb hátlapi kameraházat az Apple üvegből fogja készíteni, így ránézésre állítólag nem lesz majd annyira furcsa, mint ezeken a formákon. Erről az OnLeaks-nél készítettek is egy koncepcióképet, ami segíthet elképzelni az új iPhone 11-et és 11R-t:

Neked hogy tetszik ez a hátlap? Meg tudnád szokni, ha az Apple ezt mutatná be idén szeptemberben?

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése