Lehet, hogy tavasszal már az AirPowerrel fogjuk tölteni a fekete AirPods-ainkat

Almás Pletykák   |   2019.02.17 - 09:03   |   Írta: N Marcell   |   3462
17. feb Lehet, hogy tavasszal már az AirPowerrel fogjuk tölteni a fekete AirPods-ainkat

Ha minden jól megy, két régóta várt terméket kaphatunk nemsokára a kezeink közé.

Egyre inkább arra mutatnak a jelek, hogy az Apple tényleg nem feledkezett meg arról a két termékről, amikre a rajongók már évek óta várnak türelmesen. Igen, egyik részről az AirPower nevű vezeték nélküli töltőpadról van szó, amit bejelentése óta teljesen a szőnyeg alá söpörtek, másrészről pedig a hatalmas sikerű fülhallgató, az AirPods második generációjáról, az AirPods 2-ről. 

A pletyka a kínai Economic Daily News nevű médiaszervezettől jön, viszont jó jel, hogy nem csak ők állították a tavaszi megjelenéseket: a héten egy másik, tőlük független hírportál is feldobta a topikot. Hallottunk már mindent: csúszásgátló borítást az AirPodsra, becsléseket a termékek árára, egy dolog azonban mindkét helyen megyegyezett: a tavaszi megjelenés. Az EDN is ezt támasztja alá: szerintük az AirPods 2 már gyártás alatt áll, eltérő borítással és fekete színopcióval. Az AirPower pedig a fejlesztett füles mellett fog megjelenni, ha hihetünk nekik. Azt állították, hogy a termékek az Inventec nevű beszállítő első negyedéves profitjait fogják fellendíteni, ebből pedig levonhatjuk magunknak azt, hogy az elemzők nagy sikert tulajdonítanak a termékeknek. 

 

 

Íme még néhány pletyka, amit az EDN cikkével párhuzamosan megjelenő publikálásból bogarászhatunk ki: az AirPods 2 szerintük egy új, fejlesztett borítással fog érkezni, ami a csúszásgátláson és a karcállóságon fog javítani. Azt is állították, hogy egy fekete színváltozat is megjelenik majd az asztroszürke termékek gyűjtőinek, illetve javított Bluetooth kapcsolatot is jósolnak a füleshez. Ezen felül jobb hangminőséget is várnak a fülestől, valamint fejlesztett basszust a jobb visszacsatolásért. 

Mint minden pletykát, azért ezeket is célszerű némi óvatos szkepticizmussal figyelni. Bár az igaz, hogy a két forrás információi nagyjából összecsengenek, azért még nem szabad egyből a legközelebbi Apple bolt elé költözni, hogy elsők lehessünk a sorban. A pletykák között ugyanis nincs valódi konszenzus, hiszen másik forrásból pedig azt hallhattuk, hogy az AirPods 2 csak az ősz folyamán jelenik meg. Azért szenteltünk hát egy teljes cikket ennek a specifikus pletykának, mivel igen csak kecsegtető, hogy egyszerre két helyről is ugyanazt hallhatjuk, ami nagyot dob a valószínűségén, hogy van valami valóságalapjuk. Ráadásul az sem biztos, hogy a kitűzött megjelenéskor egy tényleg második generációs AirPods-ot kapunk, vízállósággal, ‘Hey Siri’-vel és hasonlókkal, és nem csak egy kozmetikai ráncfelvarrást apróbb javításokkal. Ha tényleg az AirPower mellett fog debütálni az eszköz, akkor a vezeték nélküli töltésre képes tokot azért szinte biztosra vehetjük. A pletykák pedig - ha másra nem is - arra jók, hogy tudassák: az AirPods 2 és az AirPower még mindig nem merültek a feledés homályába. Ki tudja, a végén még tényleg megkapjuk a régóta várt kütyüinket. 

Forrás: 9to5mac 

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése