Az Apple véletlenül bemutatta az új iPhone-t

Almás Pletykák   |   2018.08.30 - 21:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   14196
30. aug Az Apple véletlenül bemutatta az új iPhone-t

Az új iPhone-okról és az Apple Watch-ról is kikerült egy-egy hivatalos fotó.

Ilyen valóban létezik? Láttunk már néhány különös kiszivárogtatást, illetve alkalmazott zsebéből kipottyanó prototípust, de most valami egészen más történt. Ha minden igaz, akkor az Apple a bemutatóesemény bejelentésének napján véletlenül bemutatta a mobilokat is.

A 9to5Mac szakoldal talált rá valahol azokra a képekre, amelyek szerintük nem valamiféle fabrikációk, hanem az Apple hivatalos fotói az érkező iPhone-okról. Ha így van, márpedig bizonyára így van, hiszen az oldal egy rendkívül megbízható forrás,  akkor beigazolódott az, hogy kétféle méretben érkezik az OLED kijelzős okosmobil, illetve hogy ez a két modell arany színben is kapható lesz.

Arra is erős a gyanú, hogy iPhone XS és iPhone XS Plus néven kerülnek majd bemutatásra a fenti mobilok, de az LCD kijelzős változat nevéről még nem sok tippet hallottunk. Több forrás is arról beszél közben, hogy a cupertinóiak sokat agyaltak azon, hogy hogyan nevezzék el az idei okosmobilokat.

Az iPhone mellett az új Apple Watch-ról is talált egy képet a 9to5Mac. A Series 4 néven érkezhető okosóra méretesebb kijelzővel és egy teljesen átdolgozott óraszámlappal érkezik a kép alapján, de gyanús, hogy az egész házon igazítottak itt-ott egy keveset, hogy kihasználhassák a zsugorított kávák adta lehetőségeket. 




Kommentek megjelenítése