Idén négy iPhone-nal is készülhet az Apple

Almás Pletykák   |   2018.08.04 - 19:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   9028
04. aug Idén négy iPhone-nal is készülhet az Apple

Az Apple kivételt tehet az Ázsiai piacon?

Az eddigi hírek és találgatások folyamatosan három új iPhone-ról szóltak. A frissülő iPhone X önmagát mutatja be, a nagyobb OLED paneles iPhone X Plus-nál pedig legfőképp a 6,5”-es kijelző tűnik fel. A triumvirátus harmadik képviselője az olcsó változat, amelybe az elvárások alapján LCD kijelző kerül majd, 6,1”-es képátlóval.

Többen emlegették nemrég, hogy a X Plus lehet az első dupla SIM-kártyás iPhone, amire nemrég bizonyítékot is kaptunk, hiszen megjelent egy erre utaló kód az iOS 12 fejlesztői bétájában. Azóta szinte biztosra vesszük, hogy valamilyen módon két SIM-et is kezel majd a nagyobbik OLED kijelzős iPhone.

Az Economic Daily News szerint azonban egy negyedik iPhone is megjelenhet az idei termékpalettán. A kínai lap szerint a kereslet miatt hozzájuk két LCD kijelzős modell érkezik, amelyek közül az egyiket a dual-SIM támogatás különbözteti majd meg a másiktól.

Az idei LCD-s iPhone főként az alacsony ár miatt lehet befutó. Ez a kivitel lehet az egyedüli egykamerás modell, amelyet rozsdamentes acél helyett alumínium kerettel látnak el. A költségcsökkentés talán azt is magába foglalja majd, hogy kihagyják a 3D Touch támogatást.

A hír szerint sehol máshol, csak kínában lehet elérhető a dupla SIM-es olcsóbb iPhone. Az ázsai piacon egyébként a megszokottnál nagyobb a kereslet az ilyen mobilokra, így az Apple-től logikus lépés lehet, hogy egy negyedik készüléket is indítanak ezen a területen.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése