Hatmagos MacBookot is bemutathat ma az Apple

Almás Pletykák   |   2018.06.04 - 11:58   |   Írta: SzavaRicsi   |   1907
04. jún Hatmagos MacBookot is bemutathat ma az Apple

Vajon megismerkedhetünk-e ma az új MacBook Próval?

Egy MacBookPro14,3 néven regisztrált eszköz jelent meg a napokban a Geekbench listáján, amely könnyedén odaverte az összes MacBookot. Ha nem valami trükkről, akkor bizonyára az új Próról lehet szó, hiszen a bejegyzés szerint a laptopban már az Intel i7-8750H processzorja végzi a számításokat.

A Coffee Lake családból származó Intel chip órajele 2,21 gigahertz, aminél láttunk már többet is MacBookban, de ez 4,1-ig turbózható. Az is sokat lendít a szekéren, hogy ezzel a  procival a „MacBookPro14,3-ban” már hat mag operál, ami eddig egyik MacBookra sem volt jellemző.

RAM-ban is izmosabb ez a MacBook Pro, mint a többiek. A most megvásárolható gépek felső határa 16 gigabájt, amíg az elsején tesztelt gépben már 32 giga memória lapul.

Mindez természetesen a számítási kapacitáson is meglátszik. Az új gép 4 902 pontot ért el egymagos teljesítményre, összességében pedig 22 316 pontot sikerült bezsebelnie a Geekbench tesztjén. Összehasonlításképp, az eddigi legerősebb felmenője, a 2017-es WWDC-n bemutatott MacBook Pro maximum 16 999 pontot képes összegyűjteni ugyanitt.

Az elmúlt napokban sok reményét vesztettük annak, hogy új hardvereket is hoz az Apple a WWDC-re, de ez a kis érdekesség újra felcsillantotta a szemünk. Elvégre az előző gépről is ugyanezen a rendezvényen rántották le a leplet.

Forrás: AppleRider/AppleInsider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése