Mennyibe kerülnek majd az idei új iPhone-ok?

Almás Pletykák   |   2018.03.27 - 08:46   |   Írta: L Ferenc   |   4717
27. márc Mennyibe kerülnek majd az idei új iPhone-ok?

Lássuk, hogy a legfrissebb pletykák szerint milyen mélyen kell majd a zsebünkbe nyúlni, ha 2018-as iPhone-ra vágyunk!

Nyílt titok, hogy az Apple idén várhatóan három új okostelefonnal fog előrukkolni. Ezek közül a 6,1 colos képátlóval rendelkező és kivételesen nem OLED, hanem LCD paneles modelltől várhatók a legerősebb eladások. Előrejelzések szerint ez a készülék 35-50 százalékos házon belüli részesedést szerez majd, és ebben komoly szerepe lesz többek közt a 700 dollár (177 ezer forint) körüli árnak.

A tavaly debütált iPhone X sokaknál azonnal kiverte a biztosítékot azzal, hogy árcéduláján nem kevesebb mint 999 dolláros (252 ezer forint) összeg szerepel. Ezzel kapcsolatban jó hír, hogy az iPhone X közvetlen utódjának tekinthető, lényegében változatlan méretű készülék az előzetes információk szerint olcsóbb lesz, és konkrétan 899 dollárt (227 ezer forint) kell majd kiperkálni érte.

A jéghegy csúcsát az iPhone X Plus jelenti majd, mely elsősorban 6,5 colos képátlójú OLED érintőkijelzőjéről ismerszik meg, illetve arról, hogy ugyanannyit kérnek majd érte, mint a jelenlegi iPhone X-ért. Ez pedig 999 dolláros (252 ezer forint) alapárat jelent. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése