Kuo szerint inkább felejtsük el az iPhone SE 2-t

Almás Pletykák   |   2018.01.29 - 18:24   |   Írta: N Marcell   |   15124
29. jan Kuo szerint inkább felejtsük el az iPhone SE 2-t

A legnagyobb Apple elemző komolyan kételkedik a modern dizájnú kicsi iPhone eljövetelében.

Bár egyre többször hallunk pletykákat a frissített iPhone SE-ről, Ming-Chi Kuo szerint nem érdemes komolyan venni őket. A legnagyobb Apple elemző és szivárogtató a ma kiadott közleményében azt állította, hogy az Apple egyszerűen nincs elég erőforrása, hogy a már készülő három iPhone mellett még egy negyediket is piacra dobjon 2018 második felében. 

“A tudomásunk szerint készülő iPhone modellek hatalmas törekvésnek számítanak az Apple részéről; a X csúszása is megmutatta, mennyire nehéz egy ilyen komplikált dizájnú iPhone fejlesztése. Emiatt hisszük azt, hogy nincsenek meg a kellő erőforrásaik a projekthez. Szerintünk a cég inkább arra fog koncentrálni, hogy az idei termékei szállításában ne legyen a tavalyihoz hasonló késés.”

 

iPhone SE 2 koncepció

 

Ha az Apple mégis sort kerítene az iPhone SE 2 elkészítésére, akkor sem biztos, hogy azt kapnánk, amire számítottunk. Kuo szerint csak minimális változtatásokat eszközölnének a készüléken, például gyorsabb processzorral és alacsonyabb árral kerülne piacra. Állítása alapján felesleges beleélni magunkat az iPhone X szerű kialakításba, a FaceID-be és a vezeték nélküli töltésbe. 

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 

 


Kommentek megjelenítése