Milyen lesz az elérhető árú 6,1 colos új iPhone?

Almás Pletykák   |   2018.01.24 - 09:43   |   Írta: L Ferenc   |   9228
24. jan Milyen lesz az elérhető árú 6,1 colos új iPhone?

Lássuk, hogy jelenleg mit tudhatunk az Apple érkezőben lévő középkategóriás újdonságáról!

Idén ősszel az Apple várhatóan ugyanúgy három okostelefont fog bejelenteni, mint tavaly. Ezek egyike lesz a jelenlegi iPhone X közvetlen utódja, 5,8 colos kijelzővel, illetve érkezni fog egy iPhone X Plusként emlegetett új high-end készülék is a maga 6,5 colos gigantkijelzőjével. Ezek kétségkívül borsos árú telefonok lesznek, azonban jó hír, hogy a harmadik újdonság sokkal olcsóbb lesz náluk.

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities vezető elemzője szerint a harmadik új iPhone előlapját egy 6,1 colos képátlójú és 320-330 ppi pixelsűrűségű érintőkijelző uralja, mely ezúttal nem OLED, hanem TFT-LCD technológiájú. A drágább modellektől eltérően ez a készülék nem rozsdamentes acélból, hanem alumíniumból készült keretet kap, kijelzője nem támogatja a 3D Touch funkciót, hátlapján pedig dupla helyett szimpla kameramodul teljesít szolgálatot.

Míg a 2018-as csúcs iPhone-okban már 4 GB RAM lesz, addig az olcsóbb variánsban várhatóan "csak" 3 GB RAM kap helyet. Kuo becslése szerint a 6,1 colos új iPhone várhatóan 700-800 dolláros áron debütál majd, ami ugyan elmarad a 1000 dollártól startoló drágább verziók árától, de korábban még úgy lehetett tudni, hogy ez az ár/érték arányra kihegyezett készülék csak 650-750 dollárba fog kerülni.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése