01. dec Jövőre érkezhet a korábbiaknál is olcsóbb iPad

Jövőre érkezhet a korábbiaknál is olcsóbb iPad

Almás pletykák           2017.12.01 - 21:49           Írta: N Marcell           2143

Egy új pletyka szerint tovább fog javulni az Apple tableteinek ár-érték aránya.

Márciusban mutatták be a 9.7 hüvelykes, 132,000 forintos iPadet. Ez Apple-mértékkel egészen alacsony árnak számít, azonban jövőre egy ennél is olcsóbb, nagyjából 259 dolláros (68,000 forintos) iPad jelenhet meg, írja a Digitimes. 

A cikk szerint az Apple ezt a tabletet az alacsonyabb költségvetésű piac irányába szánja, aminek célja, hogy kielégítse azoknak a vásárlóknak az igényeit, akik a vállalkozásuk ellátására vásárolnak iPadet, valamint megfontolandó választás legyen azoknak, akik az ár-érték arányt tartják szem előtt mindenek felett. 

Ez nagy segítséget nyújthatna az egyre lejjebb csúszó tabletpiacnak (az iPad eladások három éve folyamatosan csökkennek). A 2017-es iPad megjelenése és az iPad Prók fejlesztése jót tettek az Apple tabletrészlegének, azonban még mindig nem érték el a 2013-ban állított rekordokat. 

Azt sem tudjuk, hogy az olcsó iPad a jelenleg is elérhető modell mellett jelenne meg az Apple portfólióján, vagy lecserélné azt. A specifikációk is ismeretlenek; valószínűleg egy kicsit csiszoltabb verziója lenne a jelenleg is piacon lévő testvérének. A Digitimes azt állítja, hogy a Compal Electronics végezné a gyártást, az iPad pedig 2018 második negyedévében futna be. 

Mielőtt elkezdenétek ujjongani és malacperselyeket zúzni, érdemes észben tartani, hogy a Digitimes nem mindig biztonyul a leghitelesebb forrásnak, amikor a részletekre kerül sor. Lehet hogy ellesték az alkatrészek árának csökkenését valamelyik gyártósorról, és egyből egy új termékre asszociáltak. Ettől függetlenül mi is reménykedünk, hogy egy csökkentett árú iPad tűnik fel a boltok polcain - jót tenne a tabletpiacnak, valamint egy kicsit csökkentené az Apple-vásárlók pénztárcáját nyomó terhet. 

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek: 

 


Hozzászólások

Több Apple hír
18. dec

Alakul az új iPhone-rekord, de csak hajszálnyival lesz meg

Apple hírek

Az idei új almás mobilok igen jól fogynak, de akár fogyhatnának jobban is.

Bővebben

15. dec

A Samsung is beszáll az okoshangszóró-bizniszbe?

Tech Hírek

Úgy tűnik, a dél-koreai gyártó is rájött, mekkora piaca van a HomePodhoz hasonló eszközöknek.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben