Tévedtünk volna? Az iPhone 8 mégsem iPhone 8 lesz?

Almás Pletykák   |   2017.09.06 - 23:03   |   Írta: N Marcell   |   4675
06. szept Tévedtünk volna? Az iPhone 8 mégsem iPhone 8 lesz?

Hajszálnyira vagyunk a megjelenéstől, a nevekkel történő variálás mégis folytatódik.

Már csak párat kell aludni a szeptember 12-én lefolyó iPhone 8 bemutatóig... vagy várjunk csak? Elképzelhető lenne, hogy az Apple mégsem iPhone 8 néven dobja majd piacra a már-már fellegekig "hypeolt" telefonját? Nos, több forrás szerint is ez a helyzet. 

A 9to5mac újságírója az IFA 2017 bejárása közben akadt össze pár olyan tok-árussal, akik tudni vélik az idén érkező iPhone-ok neveit.

Szerintük az eszközök iPhone 8-nak, iPhone 8 Plus-nak és iPhone Edition-nek vagy iPhone X-nek lesznek elkeresztelve.

Ezt az infót állítólag a Shenzen városában tanyázó forrásaiktól szerezték, akik "látták a telefonok csomagolását". Az értesülés egészen reális is lehet, mivel az Apple-nek a megjelenéshez közeledvén szüksége van alkatrészekre, melyeket kifigyelhettek a sasszemű Foxconn gyári dolgozók. Egy másik tokgyártó cég a saját adatbázisaiban nevezte át a "8"-at "Edition"-re, és már a dobozokra kerülő matricákat is ez alapján nyomtatják ki - elég nagy merészség lenne, ha nem lennének teljesen biztosak a dolgukban. Ráadásul nem a minden sarkon megtalálható, tucat szilikontokokat ontó társaságokról beszélünk; az egyik ilyen brand termékeit maga az Apple is árusítja, a másik pedig nagyobb viszonteladó oldalakon rendelkezik jelentős renoméval. Sajnos a gyártók anonimitást kértek, így nem tudjuk pontosan, melyik márkákról van szó. 

Ezen felül még innen is megerősítést nyert a szokásos: Qi szabványnak megfelelő vezeték nélküli töltés, szinte kerettelen kijelző, arcfelismerés a Touch-ID helyett, stb. Mi már vágjuk a centit a bemutató dátumáig; jövő hét kedden minden kiderül. 

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése