Új bizonyíték az érkező, új Apple Watchra

Almás Pletykák   |   2017.08.28 - 14:34   |   Írta: Pausch Rita   |   1693
28. aug Új bizonyíték az érkező, új Apple Watchra

Egyre jobb és jobb fitnesz funkciókra számíthatunk.

Az Apple fanok számára nem újdonság, hogy a néhány héten belül esedékes iPhone bemutatón az almás okosóra legfrissebb változata is megérkezhet, hiszen erről már olvashattatok nálunk.

Ugyanakkor szemfüles fejlesztők az iOS 11 bétájában nagyon finom kis kódokra bukkantak. Az iHelp BR forrásai szerint az Apple okosórái képesek lesznek lényegében mindenféle sportot és mozgást trackelni és támogatni. A szokványos sportoktól, a fitnesz aktivitásokon át, akár a bowlingozásig és a vitorlázásig. Mindent!

Noha az Apple már egyaránt jelezte, hogy a fitnesz funkciókat tovább fejlesztik az órán, valamint, hogy 2017-ben modellfrissítés érkezhet, de az újabb bizonyítékok megdobogtathatják minden Watch és sportrajongó szívét.  

Az persze más kérdés, hogy vajon lesz-e olyan, aki például a fent említett két elfoglaltságot szeretné-e trackelni edzésként… Illetve bárki is akarja-e mondjuk a horgászatot vagy a golfot rögzíteni az óráján. Amennyiben igen, örüljön, mert hamarosan megteheti!

Az újfajta edzésformák közül néhány már elérhető a jelenlegi béta felhasználók számára, vannak azonban, amelyek még nem. Többet között ez is arra mutathat, hogy új óra érkezik a watchOS 4 megjelenésével, és a még nem elérhető sportok, melyek a rendszer részeként már megtalálhatók a kódban, ezzel együtt kerülhetnek majd napvilágra.

Forrás: AppleRider/ Engadget

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése