FAIL: Borsodban már kapható az iPhone 8s

Almás Pletykák   |   2017.08.27 - 19:31   |   Írta: H.Alma   |   8833
27. aug FAIL: Borsodban már kapható az iPhone 8s

Vissza nem térő alkalom, hogy iPhone 8-at vegyetek! NEM!

Figyelem Apple rajongók! Szeretnétek tudni, idén hol mutatták be a legújabb iPhone készüléket? Idén az Apple úgy döntött, hogy a Cupertinótól mindösszesen tízezer kilométerre fekvő Nagyecséren rendezik a premiert. Sőt, már meg is tartották, és a legújabb készülék piacra is került… Lemaradtatok? Sebaj, mi is, ahogy a világ további 99,9%-a. Szerencsére a bemutató készülék megmaradt!

Talán valami ilyen, vagy ehhez hasonló elképzelés lehetett a lelkes és feltehetően minden jóhiszeműséget nélkülöző telefondíler fejében, amikor meghirdette eladásra a fenti képen látható iPhone 8s-t. Igen, jól látjátok, az időutazás korszakába csöppentünk. Az almás vállalat rögtön két ugrást tett, kihagyva az iPhone 7s-t és 8-at, egyből az iPhone 8s-t dobták piacra. Legalábbis a borsodi kis falubeli mókás kedvű hirdető szerint...

Tulajdonképpen a premier előtti iPhone 8 megjelenése már várható volt. Hiszen minden egyes évben valaki, egy nagyon hiteles, szemfüles és minden bizonnyal megbízható (egyáltalán nem!) eladó előáll egy ilyen próbálkozással. Arra viszont mi sem számítottunk, hogy egyből az s változat érkezik. Hát, még minket is meg lehet lepni!

Reméljük, a hirdető sem gondolta komolyan, hogy ez átcsúszik a rostán az, „512 gabájtos” 8s készülékkel... Ha igen, akkor gratulálunk, mert bár a hirdetése ugyan azonnal és füstölve törlésre került, de a szerkesztőségben nagy volt a vigalom. Mi, ha nem is szeretjük, de értjük az ilyen vicceket. Díjazzuk is a humorát ezzel az írással.

Egyúttal pedig fel szeretnénk hívni a figyelmet egyrészt arra, hogy senkinek eszébe ne jusson olyan badarság, hogy a hivatalos bemutató előtt iPhone 8 készüléket vásároljon! Aztán arra is, hogy nálunk ilyen hirdetéssel se próbálkozzanak, mert ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nálunk az elbírálás, más apróhirdetési oldalakkal ellentétben, valós. (Másik, nagy hirdetési – akár nemzetközi – oldalon korábban simán átment hasonló hirdetés.)

Szóval, a nagyecséri iPhone 8s ezennel hivatalosan is nem kapható, töröltük, nem megvettük... Sorry, nem sorry!       

Kapcsolódó cikk:  

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése