Eladó iPhone 7 – Inkább ne vedd meg!

Tech Hírek   |   2015.03.30 - 09:45   |   Írta: Pausch Rita   |   16445
30. márc Eladó iPhone 7 – Inkább ne vedd meg!

Különös napra ébredtünk ma.

Megjelent az iPhone 7. Minden előzetes bejelentés, keynote és csinnadratta nélkül, íme, itt van, ráadásul rögtön hazánkban. Egy igen ritka iPhone 7! Annyira titkos a projekt, hogy még maga Tim Cook sem tud róla. Bár ez lehet, hogy jobb is…

A paramétereiről nincsenek adatok. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy kép alapján "kísértetiesen hasonlít" egy 2013-ban közzétett iPhone 6 koncepcióhoz, amit az alábbi videón tekinthettek meg és, aminek egyébként semmi köze nem volt, sem az iPhone-t gyártó Apple céghez, sem a valósághoz.

Miután mindenki kiröhögte magát, fordítsuk komolyra a szót! Ez bizony kimeríti a csalás büntetőjogi fogalmát. Még, ha valós készüléket árul is az illető, az iPhone jogvédelem alatt álló márkanév. Egyelőre NEM létezik iPhone 7. Tudjuk, hogy nem mindenki Apple rajongó és néhány embert alaposan meg lehet vezetni hamis ígéretekkel, a tájékozatlansága folytán.

Jó hír, hogy itt nálunk a HasználtAlmán biztonságban lehettek! Mi figyelünk arra, hogy ilyen ne fordulhasson elő. A csalókat igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kiszűrni és „ártalmatlanítani”, hiszen ez nem csak a Ti érdeketek, hanem miénk is. Sajnos nem jók az adatok ezen a téren. Nagyjából hetente kell törölnünk olyan felhasználókat és hirdetéseiket, akik bűncselekmények elkövetésére készülnek. Amikor erre szükség van, a rendőrséggel is együttműködünk, ezt egyébként nem árt azoknak sem a fejébe vésni, akik ilyesmin gondolkodnak.

Nálunk tehát nyugodtan hirdethettek és vásárolhattok, nem kell aggódnotok, hogy valaki iPhone 7 készüléket próbál eladni a megjelenése előtt…  

Update: A hirdetés természetesen azóta már lekerült az apróhirdetés oldalról. 


Kommentek megjelenítése