Hogy fog kinézni az iOS 11 az iPhone 8-on?

Almás Pletykák   |   2017.08.04 - 18:47   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   3690
04. aug Hogy fog kinézni az iOS 11 az iPhone 8-on?

Az iPhone 8-cal kapcsolatban már talán csak egyetlen dolgot nem tudunk, hogy fog kinézni rajta az Apple legújabb szoftvere.

Kicsivel több, mint egy hónap van csak hátra az iPhone 8 lehetséges bemutatásáig, így nem meglepő, hogy szinte mindent tudunk az új készülékről. A HomePod firmwarejéből azt is kiderült, hogy felül valóban lesz egy apró bevágás az iPhone 8 széltől szélig kijelzőjén, itt kapnak majd helyet a szenzorok, kamerák és a beszédhangszóró is. Furcsa módon, így maradna a bevágás mindkét oldalán egy kis hely. A kérdés már csak az, hogy az Apple ezt hogyan szeretné  kitölteni majd.

Az már bizonyos, hogy az állapotsáv kerülne oda és már az alap alkalmazásokat is így készítették el a fejlesztők (ezzel magyarázható az új videólejátszó, valamint az újra visszatérő térerő ikon is). De vajon az állapotsáv igazodna a most is hódító iOS 11 világos kinézetéhez, vagy talán befeketítené az Apple, hogy jobban elválasszák az alkalmazások kinézetétől? További kérdés még, hogy a Ming-Chi Kuo és a HomePod által előrejelzett alsó “TouchBar” fehér, vagy fekete lesz és mi kerül majd oda. Néhány koncepció már egész jól megmutatta nekünk, hogy milyen is lehetne mindkét variáns. Most arra kérünk titeket, mondjátok el, hogy nektek, hogy tetszene a legjobban!

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése