Egy hónappal a bemutató előtt látható a Samsung Galaxy S8!

Almás Pletykák   |   2017.02.28 - 02:30   |   Írta: Pausch Rita   |   3465
28. feb Egy hónappal a bemutató előtt látható a Samsung Galaxy S8!

Noha a New York-i Samsung bemutató csak március 29-én esedékes, nagyon úgy fest, hogy nincs titok többé.

Bár a kiszivárogtatásokat nem árt mindig óvatosan kezelni, ezúttal nagyon gyanús, hogy valóban így fog kinézni a március végén bemutatandó Samsung Galaxy S8.

 

 

A képeken kívül videók is mutatják, nem csak a – feltehetően – S8-at, de az S8+-t is. Minden képen a készülékeknek hatalmas faltól falig érő, hajlított kijelzője van. A fizikai főgomb teljesen eltűnt, de a 3,5 mm-es jack maradt.

A Samsung a Note 7 csúfos lebőgése után, olyannyira meg akarja mutatni, hogy igenis megbízható gyártó, hogy már most egy komplett reklámhadjáratot indított ezt célozva. Az Oscar gála szüneteiben olyan reklámokat adtak, amik a cég megbízhatóságát hirdetik és ezt, hogy minden egyes készüléket ellenőriznek, mielőtt a fogyasztóhoz kerül.

 

 

Az új Samsung zászlóshajókba 835-ös Snapdragon processzor, 4 GB RAM, vezeték nélküli töltés, retina-olvasó, továbbfejlesztett vízállóság és megújított kamera várható. Valamint egy Apple konkurens, Siri alternatívára számítanak a szakemberek.

 

 

Idén a Samsung szakítva az eddigi hagyományaival, hogy az MWC-n, vagyis az éves Mobil Világkongresszus szakkiállításon mutatja be zászlóshajóit. Az ünnepi bemutatóra inkább New Yorkban kerítenek sort március 29-én.  Még tegnap került ki a dátum a fenti fekete kép társaságában, ami azt hirdeti, hogy "Csomagold ki az új telefonod!". Nos, ezúttal nagyon úgy néz ki, hogy szegény Samsungnak jó előre kicsomagolták...  

Forrás: CultofMac és Slashleaks

Kapcsolódó cikk:   
MWC 2017: nem Barcelonában lesz bejelentve a Galaxy S8
Az iPhone 7 Plusnál sokkal nagyobb kijelzőt kap a Galaxy S8
A Samsung Galaxy S7 OLED kijelzője odacsap, míg az Apple lemarad



Kommentek megjelenítése