Kuo szerint az érkező 3 új iPad javít majd a csökkenő eladásokon

Almás Pletykák   |   2017.01.10 - 21:56   |   Írta: Pausch Rita   |   1747
10. jan Kuo szerint az érkező 3 új iPad javít majd a csökkenő eladásokon

A KGI neves elemzője, az Apple jós szerint hamarosan három iPad is érkezik és lesz rájuk kereslet.

A KGI elemzőjét, Ming-Chi Kuot nem nagyon kell bemutatni. Évek óta ő látja el az Apple közösséget megbízható jóslatokkal az érkező termékekről és a cég lépéseiről.

Az elemző szerint három méretben érkeznek az iPadek 12,9, 10-10,5 és 9,7 colos verziókban. A 12,9 colos modell feltehetően az iPad Pro második generációját takarja, a 10 vagy 10,5 colos darabban lesznek a legújabb technológiák és a 9,7 colos a költséghatékony verziót, a miniket képviseli majd.  

Az iPad jóslat alapján a nagyobb modellek a TSMC gyártotta A10X chippel érkeznek, míg a kistestvérben csak a Samsung LSI szállította A9 lesz. Kuo szerint feltehetően a legkisebb méretű iPadből fogy majd a legtöbb, de a marketingtől függően a 10-10,5 colos darabokra is nagy lehet a kereslet.

Az iPad szegmensben tapasztalható 20 százalékos csökkenést szerintük (KGI) a legújabb modellek 10 százalékra fogják visszahúzni. Ugyanakkor Kuo nem valami optimista a jövővel kapcsolatban, mert szerinte ettől még az Apple bevételei évről évre csökkenő tendenciát mutatnak majd.

Korábban már más elemzők, és a Mac Otakara is előre jelezte a három iPad modell érkezését, bár az utóbbi a 10,5 colos helyett 10,9 colos modellt vár.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikk:
Home gomb és keret nélküli lehet a legújabb iPad
Máris kezdődik a vadonatúj iPad gyártása
A legfrissebb iPad-pletykák



Kommentek megjelenítése