21. dec A legfrissebb pletykák a 2017-es iPhone-okról

A legfrissebb pletykák a 2017-es iPhone-okról

Almás Pletykák           2016.12.21 - 12:00           Írta: L Ferenc           3060

Lássuk, hogy most éppen mit csiripelnek a madarak a jövő évi, új almás mobilokról!

Az idén napvilágot látott iPhone-ok külcsín tekintetében nem sok változást hoztak a tavalyi, illetve tavaly előtti elődeikhez képest, ettől függetlenül a típusjelzésükben lévő számjelzés értéke eggyel nőtt. Az almás okostelefon jövőre lesz 10 esztendős és szinte mindenki arról pletykál, hogy a 2017-es iPhone-ok több tekintetben is gyökeres változásokat fognak hozni, így adja magát a dolog, hogy az idei iPhone 7-esek közvetlen utódai iPhone 8 néven fognak támadni.

Ezzel szemben a most felröppent legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a jubileumi almás telefonok végül is iPhone 7s és iPhone 7s Plus néven látnak majd napvilágot. Az iPhone 7s jelenleg D20, az iPhone 7s Plus pedig D21 kódjelzés alatt áll fejlesztés alatt, valamint készülőben van egy D22-es típusszámú, vadonatúj csúcsmodell is. 

Ez az állítólag Ferrari kódnév alatt is emlegetett csúcsváltozat keret nélküli OLED kijelzőjéről, képernyőbe integrált Home gombjáról, illetve vezeték nélküli tölthetőségéről ismerszik majd meg. Pletykák szerint az új iPhone-okban nem egy, hanem két alaplap lesz, melyeket egy kábel fog összekötni. Az egyes alaplapon kap helyet többek közt az A11-es chipset és a NAND flashmemória, a kettesszámú pedig a vezeték nélküli hardverelemeket vonultatja majd fel. 

Kapcsolódó cikkek:
Három méretben támadhat az iPhone 8
Vezeték nélkül lesz tölthető az iPhone 8?
Jön az iPhone 8: új forradalom kezdődik
Hozzászólások

Több Apple hír
19. ápr

Nyílt forráskódú lett az Apple felhő alapú adatbázisa

Apple Hírek

Az Apple egy új nyílt forráskódú projektet adott ki a GitHub-on.

Bővebben

19. ápr

Az iPod atyja szerin itt az ideje, hogy az Apple kezdjen valamit az iPhone függőséggel

Tech Hírek

Tony Fadell (őt szokták az iPod atyjának hívni) úgy gondolja, az Apple-nek igenis nagy felelőssége van a tech függőség legyőzésében. A hírek szerint pedig az almás cég már dolgozik is az ügyön.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben