21. dec A legfrissebb pletykák a 2017-es iPhone-okról

A legfrissebb pletykák a 2017-es iPhone-okról

Almás Pletykák   |   2016.12.21 - 12:00   |   Írta: L Ferenc   |   3174

Lássuk, hogy most éppen mit csiripelnek a madarak a jövő évi, új almás mobilokról!

Az idén napvilágot látott iPhone-ok külcsín tekintetében nem sok változást hoztak a tavalyi, illetve tavaly előtti elődeikhez képest, ettől függetlenül a típusjelzésükben lévő számjelzés értéke eggyel nőtt. Az almás okostelefon jövőre lesz 10 esztendős és szinte mindenki arról pletykál, hogy a 2017-es iPhone-ok több tekintetben is gyökeres változásokat fognak hozni, így adja magát a dolog, hogy az idei iPhone 7-esek közvetlen utódai iPhone 8 néven fognak támadni.

Ezzel szemben a most felröppent legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a jubileumi almás telefonok végül is iPhone 7s és iPhone 7s Plus néven látnak majd napvilágot. Az iPhone 7s jelenleg D20, az iPhone 7s Plus pedig D21 kódjelzés alatt áll fejlesztés alatt, valamint készülőben van egy D22-es típusszámú, vadonatúj csúcsmodell is. 

Ez az állítólag Ferrari kódnév alatt is emlegetett csúcsváltozat keret nélküli OLED kijelzőjéről, képernyőbe integrált Home gombjáról, illetve vezeték nélküli tölthetőségéről ismerszik majd meg. Pletykák szerint az új iPhone-okban nem egy, hanem két alaplap lesz, melyeket egy kábel fog összekötni. Az egyes alaplapon kap helyet többek közt az A11-es chipset és a NAND flashmemória, a kettesszámú pedig a vezeték nélküli hardverelemeket vonultatja majd fel. 

Kapcsolódó cikkek:
Három méretben támadhat az iPhone 8
Vezeték nélkül lesz tölthető az iPhone 8?
Jön az iPhone 8: új forradalom kezdődik
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
22. okt

Durván alulmarad a Google csúcsmobilja az iPhone-okkal szemben

Tesztek

Nem jött össze a Google-nek, ha azt gondolták, hogy meg tudják közelíteni az iPhone Xs és Xs Max teljesítményét.

Bővebben

19. okt

Két új iPhone XR bemutató érkezett – videó

Apple Hírek

Bemutatkozik az idei "olcsó", színes iPhone.

Bővebben