Neves játék tűnt el az App Store-ból

Alkalmazások - Játékok   |   2018.12.11 - 15:36   |   Írta: SzavaRicsi   |   2136
11. dec Neves játék tűnt el az App Store-ból

Néhány éve még ezzel demózták az iPhone-ok képességeit, ma pedig már le sem tölthetjük az App Store-ról.

Az Epic Games ma jelentette a szomorú hírt, miszerint eltávolították az Infinity Blade szériát az App Store-ról. A stúdió közleménye szerint túl problémássá vált számukra a neves játékok támogatása és folyamatos update-elése, így lezárják a projektet. Ezzel egyidejűleg a játékon belüli vásárlásokat is megszűntették.

Az első Infinity Blade első kiadása még 2010-ben jelent meg iOS-re, a lenyűgöző grafika és egyedi játékmenet pedig sokakat lekötött az iPhone-jukon. Az Unreal Engine-en futó fanatasy akciószerepjáték olyannyira különlegessé vált iOS-en, hogy az iPhone 4s grafikai képességeit már az Infinity Blade II-vel mutatták be.

Az Epic Games számára viszont mostanra inkább teherré vált a sorozat, főleg most, hogy más izgalmas címek fejlesztésén is gőzerővel dolgoznak. Többek között nekik köszönhetjük a Fortnite-ot, ami bizonyára rengeteg erőforrást foglal le a stúdiónál.

Az Infinity Blade III az Epic szerint még egy hónapig marad fent az App Store-on, ez idő alatt pedig új ellenfelek és némi meglepetés is érkezik egy frissítéssel, emellett pedig az alkalmazáson belüli vásárlások is elérhetők maradnak.

Ugyan az Infinity Blade III eltűnésével a teljes sorozat lekerül az App Store-ról, azok, akik korábban letöltötték az alkalmazást, továbbra is beszerezhetik azt a „Megvásárolt” menüpontnál.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése