Pixel Drifters・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.06.09 - 17:43   |   Írta: Ca$h   |   1495
09. jún Pixel Drifters・Ismerkedő

Amikor nyár van és a sör helyett csak a verda csúszik …

Rögtön már itt az elején szögezzük le, hogy hiába van péntek, sajnos a Pixel Drifters nem lett valami nagy eresztés. Ahhoz képest, hogy az iTunes hivatalos kedvenc listájáról szoktam leszedni a játékokat eléggé ledöbbentett ez a dolog.

Ha ezzel tisztában vagyunk és nyitott szívvel, nomeg érdeklődéssel állunk neki ennek a kis játéknak akkor talán sokkal jobb lesz róla az első benyomás, mint az mondjuk nálam volt. A Pixel Drifters címében minden megtalálható ami a játékra jellemző, klasszikus pixeles árkád grafikával fogunk találkozni, feladatunk pedig a driftelés lesz.

Aki esetlegesen nem tudná, driftelésnek hívják azt az autóval elérhető vezetési technikát, amikor egy kanyarnál kidobjuk a kocsi fenekét és a kanyart kerékcsikorgatások közepette folyamatosan csúszva vesszük be. Na ezt a módszert nem árt zsírprofin elsajátítani a játékon belül, ugyanis gyakorlatilag ezt fogjuk csinálni nonstop amíg le nem merül a telefon vagy éppenséggel letöröljük a cuccot. Mindig adott lesz egy pálya, teleszórva arany érmékkel, nekünk meg az lesz a dolgunk, hogy a lehető legkevesebb hibázással (megszakítás nélkül vesszük fel őket) begyűjtük amennyit csak tudunk, illetve amíg a fal meg nem állít minket.

Természetesen itt is lesznek bónuszok, szorzók, különböző kocsik, pofánkba rakott reklámok illetve vásárlási lehetőség ha ezt nem akarjuk. A kérdés már csak az, hogy fogunk-e fizetni ezért a játékért, vagy inkább megmaradunk a jól bevált receptnél és visszatérünk valamelyik régi kedvencünkhöz. Érdemes kipróbálni, de megváltani nem fogja a világot … sajnos … pedig péntek van!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése