Töltsd meg a telefonod emojikkal!

Alkalmazások - Játékok   |   2016.06.02 - 22:00   |   Írta: Pausch Rita   |   5221
02. jún Töltsd meg a telefonod emojikkal!

Néha egy kép ezer szónál is többet ér. Különösen, ha az egy emoji…

Az internet világában ez hatványozottan igaz. A mémek és a képek néha sokkal többet és gyorsabban kommunikálnak, mint hosszú sorok. Talán ezért is használjuk őket olyan szívesen üzenetekben, kommentekben, vagy ahol csak tudjuk.

Az iMore összegyűjtött néhány olyan appot, ami még hozzáadhat a mókához. Ebből válogattunk, ezúttal főleg a fiatalabb felhasználók kedvében járva. (Persze a kor nem kizáró tényező!)

SMS Rage Faces

A Rage Faces már úgy egy évtizede árasztja el mémekkel a világot. Valószínűleg nincs olyan internetet használó személy, aki ne látta volna ezeket a figurákat, melyek az évek alatt gyakorlatilag összeolvadtak az idegesítő dolgok fogalmával. Ebben az appban pedig van belőlük bőven, sok másik matrica mellett, amit bármilyen telefonunkról pötyöghető szövegbe bemásolhatunk.

Ingyenesen letölthető az App Store-ból innen.

Emoji Keyboard by LINE

A LINE egy üzenő alkalmazás, a hozzá készített emoji billentyűzet eredetileg arra terveztetett, hogy feldobja. Ez azonban mégiscsak egy billentyű app, tehát onnantól, hogy hozzáadjuk a billentyűzethez és engedélyezzük, cuki és kevésbé cuki matricák, emojik áraszthatják el az írásainkat.

Ingyenesen letölthető az App Store-ból innen

Broad City Keyboard

A nálunk is vetített sorozat, a Broad City szereplőit hívhatjuk be iPhone világunkba. A Comedy Centralon futó szitkom rajongói feltehetően örülnek, de talán még azok is tudják használni, akiknek lövése sincs arról, hogy mi ez. Elvégre sok lökött emoji, matrica, videó és akár GIF is található benne. 

Ingyenesen letölthető az App Store-ból innen. 

Bitmoji billentyűzet

Egy kicsit kakukktojás ez az app a többi között. Szólok előre, hogy regisztrálnod kell, viszont cserébe te lehetsz az emoji sztár. A dolog úgy zajlik, hogy a regisztrációt követően készítesz egy avatart magadról, majd hozzáadod a billentyűzethez az appot, engedélyezed és máris küldheted a téged mintázó matricák tömkelegét ismerőseidnek. 

Ingyenesen letölthető az App Store-ból innen.

Segédlet az emoji billentyűzetek hozzáadásához:

A harmadik féltől származó billentyűzeteknél miután telepítettük, hozzá kell adnunk új billentyűzetként (Beállítások→ Általános→ Billentyűzet→ Billentyűzetek→ Új billentyűzet hozzáadása…), majd a teljes hozzáférést is engedélyeznünk kell. Innentől használhatóak az új emojik, hacsak nem akadnak össze a korábban telepített alap Emoji billentyűzettel.  Az Emoji Keyboard by LINE esetén például törölni kell a gyári Emojikat, hogy használhassuk az appot.

Kommentben írjátok le nekünk, hogy nektek melyik alkalmazás tetszett a legjobban!

Forrás: iMore

Kapcsolódó cikk:
Miért is szeretjük és használjuk a hangulatjeleket?
Jön, jön, jön: még több új emoji ősztől!

 


Kommentek megjelenítése