Kötelező alkalmazás, ha iPhone 6s-ed van!

Alkalmazások - Játékok   |   2016.04.29 - 14:09   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   7037
29. ápr Kötelező alkalmazás, ha iPhone 6s-ed van!

Két újítás az iPhone 6s-ben a 3D Touch és a Live fotó. Ezzel az alkalmazással mindkét funkciót kihasználhatjuk.

Ez az alkalmazás a Live Wallpapers for Me az Apalontól. Ahogy arra a neve is utal, Live képeket tudunk letölteni, majd beállítani őket háttérképként. (Ha azt akarjuk, hogy mozogjanak is, zárolt képernyőnek állítsuk be őket!) Bár az iPhone 6s-sel gyárilag kaptunk halas és diffúziót ábrázoló alap háttérképeket, sosem árthat, ha kedvünkre letölthetünk az ízlésünknek megfelelő képeket.

Az app használata igen egyszerű. Az alkalmazáson belül tudunk jobbra és balra lapozni, van egy kisebb beállítások menü és egy mentés gomb. Amikor tovább lapozunk egy képre, azt automatikusan lejátssza, de arra is van lehetőség, hogy újra megnézzük őket egy határozott és hosszú nyomással.

Folyamatosan töltenek fel újabbnál újabb, szebbnél szebb képeket az alkalmazásba és ezek többnyire aktuálisak is. (Például húsvétkor tojást gurigató nyuszis hátteret kaptunk.) A legfrissebb feltöltésekről mindig valami jópofa értesítést is küldenek, így nem maradunk le az újdonságokról. 

Én nagyon szeretem ezt az alkalmazást és a kezdetektől fogva használom is. Mindig megtalálható benne a hangulathoz illő háttérkép. Van fizetős és ingyenes változata is, de mivel csak annyi a különbség, hogy a fizetős nem tartalmaz hirdetést, így nem biztos, hogy érdemes megvásárolni.

Ingyenes és fizetős verzió is letölthető az App Store-ból. 

Kapcsolódó cikk:
Új iOS 10 koncepció videó
Hogyan készítsünk csengőhangot számítógép nélkül - Frissítve!



Kommentek megjelenítése