EyeEm - a közösségi fotózás applikáció

Alkalmazások - Játékok   |   2016.02.08 - 20:30   |   Írta: Máté Gergő   |   2414
08. feb EyeEm - a közösségi fotózás applikáció

Már 15 millióan használják világszerte.

Siker, tippek, közösség

Létezik egy program, mellyel nem csak feljavíthatjuk és izgalmasabbá tehetjük a programokat, még el is adhatjuk a legjobb műveinket. A közösségi fotózásnak hála minden felhasználó számára elérhetőek a népszerű és új tartalmak. A kiállítások, magazinok, fotós díjazások (és a nagy márkák emberei) kiemelt figyelmet fordítanak az EyeEm-en megjelenő képekre. Az alkalmazásban új effekteket, háttereket és színkezelést próbálhatunk ki. Régi képeinket feltuningolva valódi mesterműveket alkothatunk.

Akár el is adhatjuk

Temérdek korrekciós funkció és 24 szűrő közül választhatunk (a különböző stílusokhoz igazítva). A jövőben a tökéletes kontraszt, árnyék, élesség és telítettség eltalálása nem okozhat gondot. Saját képeinket licencelhetjük az EyeEm-mel kapcsolatban, így nem csak híresek lehetünk, de a zsebünkbe is kerülhet néhány extra összeg. Mindehhez nem kell profi fotósnak lennünk, időnként egy jól elkapott kép is meghozhatja a sikert. 

A 15 millió fotóshoz csatlakozva egy olyan közösség részesei lehetünk, melyben más kreatív emberekkel (és munkáikkal) ismerkedhetünk meg. Tippeket és trükköket cserélhetünk, és mélyebben megismerkedhetünk a fotózás rejtelmeivel.

Az EyeEm ingyenesen letölthető az App Store-ról.




Kommentek megjelenítése