iPhone-nal küzdhetünk az Erő sötét oldala ellen

Alkalmazások - Játékok   |   2015.12.22 - 10:46   |   Írta: B Ádam   |   2896
22. dec iPhone-nal küzdhetünk az Erő sötét oldala ellen

A Google új játéka fénykardot csinál a telefonunkból.

Pár napja megvolt végre a Star Wars VII. epizódjának a premiere, a nézettség lassan minden rekordot megdönt, és akinek van egy kis sütnivalója, igyekszik meglovagolni a hatalmas rajongói hullámot.

Nincs ezzel másként a Google sem, az Apple riválisa szórakoztató játékot készített, amelyhez csupán egy telefonra és egy számítógépre kell szükségünk. A Lightsaber Escape, azaz a „Menekülés Fénykarddal” névre keresztelt játék elindításához először is ezt az oldalt kell meglátogatnunk, ahol kapunk egy linket, melyet a Google Chrome-ot használó mobilkészülékünkbe kell beírni. Ezt követően létrejön a párosítás, és már mehet is a játék!

 

A Lightsaber Escape helyszíne egy csillagromboló, célunk pedig a menekülés, ehhez a birodalmi rohamosztagosokon kell keresztülvágnunk magunkat. Maga az irányítás elég egyszerű, a telefonunkat mozgatva kell irányítanunk a fénykardot, melynek segítségével tudjuk a rohamosztagosok lövéseit visszaverni rájuk.

A játék nem túl hosszú, pár perc alatt végigjátszható, de a grafika és a hangeffektusok élvezetessé teszik ezt a néhány percet is. Star Wars rajongóknak kötelező a kipróbálása!

Forrás: bgr.com

Kapcsolódó cikkek: Játék: Star Wars: Galaxy of Heroes

Siri is Star Wars lázban ég

Készíts Star Wars videót az Action Movie FX-el!


Kommentek megjelenítése