Mégis lesz Jailbreak?

AlmaBlogger   |   2015.12.22 - 20:36   |   Írta: markov94   |   8774
22. dec Mégis lesz Jailbreak?

A Pangu nyilatkozatai arra utalnak, hogy közeledik az új jailbreak.

Bizony nem is olyan rég azt a szomorú hírt kaptuk, hogy a Zerodium sikeresen átadta az Apple-nek az iOS gyengeségeit, amiket azóta kijavítottak ezzel megölve gyakorlatilag minden eddigi Jailbreak lehetőséget. Azzal viszont senki sem számolt, hogy minden út Rómába vezet, ezért hiába szüntettek meg örökre egy utat, még jó néhány maradt.

A Pangu nevű jailbreaker csapat, néhány napja kiadott egy közleményt,ami egyébként kicsit régebbi lehet, de jó hírekre utal. A közlemény kínai nyelven van, de megpróbálok egy értelmezhető fordítást elétek tárni.

Nyolc napja van már, hogy megjelent az iOS 9.2 és nyolc napja, hogy nagy Isten (kódnév) szenvedései az iOS 9.2 jailbreakelésével kezdenek enyhülni. A kemény munka elnyeri jutalmát és nagy Isten áttörést ért el. Még nincs kész az új jailbreak, de a közeljövőben arra számítok, hogy sikerül. Várjátok türelmesen!

Ha valami nem teljesen világos a szövegből, elnézést, nem vagyok profi kínai fordító. A lényeg mindenesetre, hogy hamarosan az iOS 9.2 vagy addigra akár a 9.2.1 is elképzelhető, hogy jailbreakelve lesz. Remélem ti is várjátok.


Kommentek megjelenítése