512 GB belső tárhelyet kapott egy módosított iPhone 7 [videó]

Hardver Hírek   |   2018.02.04 - 21:10   |   Írta: Máté Gergő   |   8060
04. feb 512 GB belső tárhelyet kapott egy módosított iPhone 7 [videó]

Speciális, Kínából rendelhető NAND chip-pel érték el a hatalmas tárkapacitást.

Az Apple csak az iPad Pro esetében biztosít gyárilag 512 GB-os tárhelyet. De mi történik, ha egy iPhone 7-ben szeretnénk ekkora tárkapacitást? Nos, ebben az esetben sajátkezűleg kell kibővítenünk az okostelefont egy 512 GB-os NAND cip-pel.

Az említett speciális NAND chip a világ bármely részére megrendelhető Kínából. A módosítás lépései viszont korántsem egyszerűek, és a művelet megköveteli a jelenlegi memória chip eltávolítását. A jó forrasztóeszközök mellett biztos kezekre és acél idegekre is szükségünk lesz. Ráadásul az iPhone 7 készülékünk garanciáját szinte biztosan elveszítjük.

Ha azonban sikerrel járunk, akkor egy működő hatalmas tárhelyű iPhone 7-hez jutunk. De mit is kezdhetnénk egy ilyen készülékkel? A videó tanulsága szerint érdemes megmutatni a helyi Apple Store alkalmazottainak, videóra venni a reakciójukat, majd eladni az 512 GB-os iPhone 7-est az eBay-en.

Szeretnétek ekkora tárkapacitású készüléket? Ha igen, akkor hajlandóak lennétek sajátkezűleg elkészíteni? Vagy inkább várnátok, amíg az Apple kiad egy hasonló modellt?

Forrás: AppleRider/iPhoneHacks

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése