Az iFixit végre szétszedte a Smart Battery Case-t

Hardver Hírek   |   2015.12.11 - 21:53   |   Írta: Érci Viktória   |   1977
11. dec Az iFixit végre szétszedte a Smart Battery Case-t

Mutatjuk mit találtak benne a srácok! Belülről sem sokkal szebb...

Már egy cafat hús sincs ezen a csonton, de annyira szíven ütött minket, hogy nem bírunk leállni. Szóval itt van ez a borzasztó Smart Battery Case, amiről azt reméltük, hogy csak egy vicc, de nem az. Tim Cook is megvédte, és az is kiderült, hogy ha akarnák, se lehetne szebb, mert azzal szabadalmi jogokat sértene.

Az iFixit is beszállt a partyba, szétkapták a csúf tokot, lássuk hát, mi van benne. Nos, a borítás alatt az iPhone 6S-énél egy picivel nagyobb akkumulátort találunk, 1877 mAh-el, és 3,8 V kapacitású. Hivatalosan így már 25 órán át telefonálhatunk és 18 órán át internetezhetünk LTE-n keresztül a készülékünkön.

A fiúk találtak még egy Lightning csatlakozót és két chipet a tokba „rejtve”, ezeket már korábban is használta az Apple (NXP NX20P3 és NXP 1608A1).

Az iFixitnek van egy híres - neves skálája, a fixability, amivel azt osztályozzák, hogy csináld magad módon mennyire megoldható az épp aktuális eszköz javítása. A 10 a könnyű, az egy a lehetetlen. A Smart Battery Case kettest kapott, mert képtelenség a „belső szervekhez” hozzáférni a tok megrongálása nélkül.

A notórius „rongálóknak” és „tech-huligánoknak” érdemes benézniük a képgalériánkba!

Kapcsolódó cikkek: Ronda, de hasznos az új iPhone tokEzért lett ronda az új iPhone tokTimnek is megvan a véleménye a púpról

Forrás: CultofMac

Galéria képek


Kommentek megjelenítése