Az Apple bemutatta az új M4-es iMac-et

Apple Hírek   |   2024.10.28 - 17:46   |   Írta: ARPII   |   57
28. okt Az Apple bemutatta az új M4-es iMac-et

16GB RAM, új színek, és USB-C-s perifériák.

Az Apple a híresztelésekkel ellentétben élő esemény helyett egy háromnapos bejelentő esemény sorozatban frissíti számítógépeit. A most bejelentett M4-es iMac-et alapfelszereltségként 16 GB egységesített memóriával szerelte fel, szemben az előző modell 8 GB RAM-jával. Az új iMac ára 649.990 Forintról indul.

 

A pletykáknak megfelelően az Apple legalább az egyik legújabb Mac-jének alapszintű memóriakonfigurációját megemelte. Ez az első alkalom, hogy a vállalat legalább 16 GB memóriával kínálja az ultravékony, “all in one” asztali számítógépét.

Az Apple idén megjelenő összes új Mac-je valószínűleg legalább 16 GB RAM-mal lesz előre telepítve alapfelszereltségként, ezzel szakítva azzal az évek óta tartó hagyománnyal, hogy arra kényszeríti a vásárlókat, hogy közel 100.000 Ft-os felárat fizessenek ki a további memóriáért.

 

Az új iMac számos új színben kapható, a 24 hüvelykes 4,5K Retina kijelző pedig új, nano-textúrás üveg opciót kínál. Az iMac emellett új, 12 megapixeles Center Stage kamerát is kínál Desk View funkcióval, akár négy Thunderbolt 4 portot, akár 32 GB egységesített memóriát, valamint USB-C-t is tartalmazó, színben passzoló tartozékokat.

Az új iMac mától előrendelhető, az átvétel pedig jövőhét pénteken, november 8-án kezdődik. Az Apple várhatóan még ezen a héten bejelenti az új MacBook Pro modelleket és egy új, áttervezett Mac minit.

 

Ti mit gondoltok az új iMac-ről? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás - Apple


Kommentek megjelenítése