Breaking: megvan, mikor érkezik az iPhone 13!

Apple Hírek   |   2021.09.07 - 18:32   |   Írta: N Marcell   |   4140
07. szept Breaking: megvan, mikor érkezik az iPhone 13!

Végre kiderült az évente tartott őszi Apple esemény pontos dátuma.

Az Apple percekkel ezelőtt hivatalosan is bejelentette, hogy mikor tartják az iPhone 13-sorozat és az Apple Watch Series 7 bemutató eseményét. Az esemény ismét csak virtuálisan lesz megtartva, és az Apple Parkból fogják közvetíteni. A címe “California streaming”, az időpont pedig

szeptember 14, hazai idő szerint este 7 óra lett. 

Ekkor mutatkozik majd be az iPhone 13-termékvonal, ami a pletykák szerint kisebb notch-ot, 120 Hz-es ProMotion kijelzőt és egyéb fontos újításokat kapott. Ezen felül szinte biztos, hogy az Apple Watch széria hetedik tagját is megmutatják a nagyközönségnek, ami dizájnbeli változtatásaival komoly frissítés lehet az Apple okosórájának - a gyártás viszont néhány forrás szerint nem túl zökkenőmentes, így lehet, hogy csak később kerül majd az üzletek polcaira. Az AirPods 3 is tiszteletét teheti, ami valószínűleg a mostani AirPods Próra fog hasonlítani, mindössze a cserélhető fülharangok nélkül. 

A bemutatót az Apple weboldalán, illetve YouTube-on lehet követni, de mi is folyamatosan közvetíteni fogjuk a híreket, ahogyan érkeznek. 

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése