Mostantól nem kerül töltő adapter az Apple Watch dobozába

Apple Hírek   |   2020.09.25 - 13:52   |   Írta: H.A   |   1625
25. szept Mostantól nem kerül töltő adapter az Apple Watch dobozába

Az Apple mostantól nem csomagol hálózati töltő adaptert az új Apple Watch mellé, így valószínüleg az új iPhone modellek is hálózati töltő nélkül érkeznek majd!

Az Apple a múlt héten bejelentette az új  Apple Watch Series 6-ot és az  Apple Watch SE-t. A környezetvédelem miatt és a csomagolás csökkentése érdekében az új Apple Watch modellek töltő adapter nélkül kaphatók.

Az új Apple Watch doboza továbbra is 1 méteres mágneses töltőkábelt tartalmaz, de az 5W-os adapter – amely a Series 1 kivételével alaptartozék volt – már nem jár melléjük. Ez alól nem képeznek kivételt a drágább titán és Hermès modellek sem, ezekhez sem kapunk már hálózati adaptert.

A pletykák szerint az Apple azt is tervezi, hogy az 5G költsége miatt pénzt takarít meg, így a közeljövőben az iPhone modellek dobozából is kispórolhatják az adaptert. Az új iPad Air azonban továbbra is hálózati adapterrel lesz kapható. A doboz tartalmazni fog egy 20 W-os USB-C hálózati adaptert, amely a Lightning-portot helyettesítő új USB-C-porttal működik.

A nyolcadik generációs „olcsó” ‌iPad‌ ugyanazt a 20 W-os hálózati adaptert, valamint USB-C – Lightning-kábelt is tartalmazza.

Az új Apple Watch modellek és a nyolcadik generációs ‌iPad‌ már megvásárolható, míg az új ‌iPad‌ Air csak októberben lesz kapható.

Neked mi a véleményed a hálózati adapter kispórolásáról?

Forrás: Szifon.com


Kommentek megjelenítése