Az Apple javította a FaceTime hibát - Megérkezett az iOS 13.4.1

Apple Hírek   |   2020.04.08 - 10:09   |   Írta: H.A   |   1906
08. ápr Az Apple javította a FaceTime hibát - Megérkezett az iOS 13.4.1

Tegnap este óta elérhető az iOS 13.4.1 ami fontos hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához.

Az iOS 13.4.1 kijavít egy hibát, amely miatt az iOS 13.4 rendszert futtató eszközök nem tudtak részt venni az iOS 9.3.6 vagy korábbi rendszert futtató, illetve az OS X El Capitan 10.11.6 vagy korábbi rendszert futtató eszközökkel folytatott FaceTime-hívásokban
Megold egy hibát a Beállítások alkalmazásban, amely miatt sikertelen volt a Bluetooth gyorsműveletek menüből való kiválasztása a Főképernyőn
Előfordulhat, hogy néhány funkció nem érhető el minden régióban vagy az összes Apple eszközön. Az Apple-szoftverfrissítések biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatod el:

Az Apple biztonsági frissítései

Ez a dokumentum az Apple-szoftverekhez kiadott biztonsági frissítések listáját tartalmazza.

Tudnivalók az Apple biztonsági frissítéseiről

Vásárlói védelme érdekében az Apple nem hoz nyilvánosságra, tárgyal, illetve erősít meg biztonsági problémákat addig, amíg le nem zajlott a probléma kivizsgálása, és széles körben el nem érhetők a szükséges javítások vagy szoftverkiadások. A dokumentum a legutóbbi kiadások listáját tartalmazza. 

Ha technikai támogatásra van szüksége egy biztonsági problémához – például az Apple ID-jelszó alaphelyzetbe állításához vagy egy újabb App Store-terhelés ellenőrzéséhez –, tekintse meg a Segítségnyújtás biztonsági problémákhoz című cikket. 

Ha úgy gondolja, hogy biztonsági vagy adatvédelmi rést talált valamelyik Apple-termékben, tegyen bejelentést az itt leírtak szerint.

A legújabb szoftverfrissítések beszerzése az Apple-től

A szoftverek naprakészen tartásával biztosíthat védelmet leghatékonyabban Apple termékeinek.

Vegye figyelembe, hogy az iOS, az iPadOS, a tvOS és a watchOS frissítésének telepítése után nem lehet visszatérni az előző szoftververzióra.

Forrás: Apple.com


Kommentek megjelenítése