Az Apple Archive oldalon előkerült egy hivatalos AirPower reklámfilm

Apple Hírek   |   2020.01.23 - 10:05   |   Írta: H.A   |   573
23. jan Az Apple Archive oldalon előkerült egy hivatalos AirPower reklámfilm

A napokban elindult egy Apple Archive nevű oldal, ahol összegyűjtötték azokat a marketing anyagokat, amiket a cég az indulása óta kiadott.

Órákig el lehet csemegézni köztük, ami azonban igazán izgalmas, hogy egy olyan AirPower reklám is felkerült rá, amivel eddig még nem találkoztunk.

Az AirPower egy olyan vezeték nélküli töltőállomás, amit az Apple még 2017-ben, az iPhone X-zel jelentett be, de soha nem adták ki. Bővebben itt olvashatsz erről: Hivatalos: az Apple elkaszálta az AirPower-t!

Az Apple egészen sokáig bízott abban, hogy az AirPower meg tud majd jelenni, ezért sok termékükre rákerült, hogy kompatibilis az AirPowerrel, és úgy néz ki, hogy egy aprócska reklámfilmet is készítettek hozzá, ahol demonstrálják, hogy mennyi különböző módon használható.

Ide bökve az Apple Archive oldalán megtekintheted a 14 másodperces videót, ahol különféle Apple termékek landolnak az AirPower tetején és boldogan elkezdenek egyszerre töltődni.

Kicsit keserédes így nézni ezt a reklámanyagot, hogy tudjuk, hogy soha nem lesz már semmi az AirPowerből, ennek ellenére roppant érdekes.

Te sajnálod, hogy kudarc lett az AirPower?

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése