Tegnap este megérkezett az iOS 12.4

Apple Hírek   |   2019.07.23 - 08:36   |   Írta: H.A   |   3454
23. júl Tegnap este megérkezett az iOS 12.4

Majdnem napra pontosan két hónappal az iOS 12.3.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 12.4-et.

Az iOS 12.4 új funkcióként kínálja az iPhone-költöztetést, amellyel közvetlenül továbbíthatjuk az adatokat régi iPhone-ról egy új iPhone-ra, ezenkívül az iPhone vagy az iPad biztonságát is javítja.

iOS 12.4 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 12.4 új funkcióként kínálja az iPhone-költöztetést, amellyel közvetlenül továbbíthatja az adatokat régi iPhone-járól egy új iPhone-ra, ezenkívül az iPhone vagy az iPad biztonságát is javítja. Ez a frissítés:

iPhone-költöztetés

  • Lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül továbbítson adatokat, és közvetlen módon átköltöztesse őket régi iPhone-járól egy új iPhone-ra az új eszköz beállítása közben

Egyéb fejlesztések és javítások

  • Javítást tartalmaz az Apple Watchon található Adóvevő alkalmazáshoz, és újraengedélyezi az Adóvevő funkciót

Ez a kiadás ezenkívül támogatást biztosít a HomePodhoz Japánban és Tajvanon.

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. 

Az iOS 12.4 buildje 16G77.

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják.

Forrás: Szifon.com


Kommentek megjelenítése