Nemzeti parkoknak adományoz az Apple

Apple Hírek   |   2018.08.24 - 17:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   1664
24. aug Nemzeti parkoknak adományoz az Apple

Az Apple mától kezdve egy héten keresztül minden az Apple boltjaiban, illetve az Apple.com-on keresztüli Apple Pay-jel történő vásárlás után egy dollárt adományoz a helyi nemzeti parkok javára.

A cupertinói almás tech cég a National Park Foundation számlájára utalja a tranzakciónkénti egy dollárt, amelyet a különleges tájak fenntartására és megóvására fordítanak majd.

„Amerika nemzeti parkjai olyan kincsek, amelyeket mindenkinek meg kell tapasztalnia, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ebben a hónapban is segíthetjük őket azzal, hogy minden bármelyik üzletünkben történő Apple Pay-es vásárlás után egy dollárt adományozunk” – mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója. „Ezek az ámulatba ejtő helyek nemzeti örökségeink, az Apple-nél pedig kivesszük a saját részünket abból, hogy átadhassuk őket a jövő generációinak – épp ugyanolyan csodásan, gyönyörűen és vadon, ahogyan mi is átvehettük őket.”

Szeptember elsején azok az Apple Watch felhasználók, akik teljesítenek egy legalább 50 perces sétálásból, futásból vagy kerekesszékezésből álló mozgásprogramot, kapnak egy díjat a Tevékenység alkalmazásukban, illetve egy, a nemzeti parkok inspirálta matricacsomagot az Üzenetek alkalmazásba. Hogy miért éppen 50 perc? Azért, mert idén ünneplik a Redwood Nemzeti Park létrejöttének ötvenedik évfordulóját.

Emellett az App Store-ban olyan alkalmazások kerülnek kiemelésre, amelyek segítenek eligazodni az ország leggyönyörűbb és legnevesebb nemzeti parkjaiban.

Forrás: AppleRider/Apple

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése