Tim Cook köszönőlevele az Apple alkalmazottainak

Apple Hírek   |   2018.08.03 - 18:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   2092
03. aug Tim Cook köszönőlevele az Apple alkalmazottainak

Az alkalmazottak érdemének nevezte Tim Cook az Apple tőzsdei sikerét.

Az Apple részvényeinek értéke tegnap átlépte a 207 dollárt, amellyel a cupertinói tech cég piaci kapitalizációja meghaladta az 1000 milliárd dollárt. Végül 207,37 dolláros értéken zárták a napot az Apple papírjai, vagyis cupertinóban billiárd dolláros cégként nyugtázták a napot.

Tim Cook, az Apple vezére még aznap köszönőlevelet írt az alkalmazottainak, amelyben az ő érdemüknek nevezte a részvénypiaci sikert. Továbbá leírta, hogy nem szerepel a fő prioritásaik között a piaci érték növelése, hiszen ezt egyébként is hozzák magukkal a folyamatos innovációk.

Mindenesetre Cook fontos mérföldkőnek nevezte az 1000 milliárd átlépését, amely szerinte az ott dolgozók eltökéltsége nélkül sosem valósulhatott volna meg:

„Ti, azaz a csapatuk az, amely naggyá teszi az Apple-t, és a kemény munkátok, eltökéltségetek és a szenvedélyetek eredménye ez a siker. Mélyen megtisztelve érzem magam, hogy mellettetek dolgozhatok. Őszintén szeretném megköszönni az összes túlórátok, az extrán futott köröket, és minden egyes alkalmat, amikor nem értétek be azzal, amit nem tekinthettünk tökéletesnek.”

Az Apple jelenlegi vezére Steve Jobs-ot, a cég társalapítóját is megemlítette, aki nélkül valószínűleg sosem tartanának ott, ahol most vannak:

„Steve azzal a hittel alapította az Apple-t, hogy az emberi kreativitás akár a legnagyobb akadályokat is képes leküzdeni – és azzal, hogy azok az emberek, akik elég őrültek ahhoz, hogy elhigyjék, megváltoztathatják a világot, azok meg is teszik. A mai világban még jelentőségteljesebb a feladatunk, mint valaha. A termékeink nem csak meglepetéssel és örömmel teli pillanatokat szülnek, hanem folyamatosan arra ösztönzik az embereket, hogy jobbá tegyék a saját és mások életét.

Ugyanúgy, ahogyan Steve is tette az ilyen pillanatokban, mindannyiunknak az Apple fényes jövőjére és a nagyszerű munkára kell tekintenünk, amelyet közösen végzünk majd.”

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése