Az újév első napjával rögtön rekordot döntött az Apple

Apple Hírek   |   2018.01.07 - 19:35   |   Írta: B Ádam   |   2461
07. jan Az újév első napjával rögtön rekordot döntött az Apple

A cupertinói cég 300 millió dollárt zsebelt be az Apple Store révén.

„Valahogy így kell kezdeni az évet” – vallhatják az Apple-nél, és bizony igazuk van. Az almás vállalat ugyanis 300 millió dolláros bevételt mutathatott fel rögtön az új esztendő első napján, ami rekordnak számít a cupertinóiak szép eredményektől nem mentes történelmében. Az ünnepi időszak egyébként szintén kifejezetten jóra sikerült az Apple szempontjából, a szentestével kezdődően az év végéig bezárólag összesen 890 millió dolláros bevételt produkált a vég az Apple Store-ból vásárolt és letöltött alkalmazások, tranzakciók közreműködésével.

„Lenyűgözőnek tartjuk az új Apple Store-ra adott pozitív visszajelzéseket, öröm látni, hogy ilyen sok ügyfelet látunk, akik egyre inkább felfedezik és kiélvezik az új alkalmazásokat és játékokat. Szeretnénk megköszönni mindazok kreatív fejlesztők munkáját, akik ezeket a nagyszerű alkalmazásokat elkészítették, és segítettek megváltoztatni az emberek életét”

– mondta Phil Schiller, az Apple globális marketing alelnöke, aki hozzátette, 2017-ben összesen 26,5 millió dolláros bevétel származott az ezen típusú fejlesztésekből, 30 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Forrás: Apple/Applerider


Kommentek megjelenítése