Jön a Theatre Mode Apple Watch-ra!

Apple Hírek   |   2017.01.26 - 07:30   |   Írta: Gergő.H   |   2246
26. jan Jön a Theatre Mode Apple Watch-ra!

Két új, jelentős funkcióra számíthatunk a következő WatchOS frissítésben.

A tegnapi nap folyamán az Apple több frissítést is elérhetővé tett a felhasználók számára, többek között az iOS 10.3, tvOS 10.2, és a MacOS Sierra 10.12.4-et. A WatchOS frissítésre egyenlőre még várnunk kell, de nem valószínű, hogy túl sokat. 

A frissítés helyett az Apple, a hivatalos fejlesztői oldalán osztott meg egy közleményt, amiben leírják mire is számíthatunk a WatchOS 3.2-ben. A két legfőbb újdonság a Theatre Mode és a várva várt SiriKit. 

Korábban hallhattunk pletykákat egy esetleges „Dark Mode”-ról iOS-re, azonban úgy tűnik, hogy a Theater Mode fogja helyettesíteni, kizárólag Apple Watch-on. A Theater Mode, ahogy a nevében is benne van, nagyon hasznos lehet, ha éppen színházban vagy például moziban ülünk. A Theater vagy Színház üzemmód aktiválásakor az óránk automatikuson némít minden értesítési hangot és jelzést, illetve kikapcsolja az „emelésre ébresztés” funkciót, így nyugodtan ehetünk, ihatunk a moziteremben, az óránk fénye nem fog idegesíteni senkit. Az értesítéseket természetesen így is megkapjuk, ha meg szeretnénk nézni, elegendő csak rákoppintani a kijelzőre vagy benyomni a kezdőlap gombot.

A másik jelentős funkció a SiriKit lesz. Siri már a kezdetektől segít bennünk Apple Watch-on keresztül is, azonban most még többre lesz képes a mi lelkes asszisztensünk. Siritől mostantól már óránkon is kérhetjük, hogy hívjon fel valakit nekünk, küldjön egy üzenetet családtagjainknak, vagy akár kezdje el mérni az edzésünket. iOS-t futtató készülékeken, az előbb említett utasítások elvégzésére az iOS 10 megjelenése óta képes Siri. 

Cikkünkben a két jelentősebb újdonságot emeltük ki a hamarosan elérhető WatchOS 3.2-ből, ezek mellett természetesen más apróbb hibajavítások és újítások is várhatóak!

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikk: 
Így kell szoftvert frissíteni az Apple Watch-on
Itt a Putyin aláírásával gravírozott Apple Watch
Íme, az Apple futópajtás!



Kommentek megjelenítése