Ingyen Beats Solo 3 a Mac és az iPhone készülékekhez

Apple Hírek   |   2017.01.03 - 23:24   |   Írta: Pausch Rita   |   3345
03. jan Ingyen Beats Solo 3 a Mac és az iPhone készülékekhez

Egy ilyen akciót itthon is örömmel látnánk…

Gondolom, a bevezetőből már sejtitek, hogy ismét nem nekünk kedvez a szerencse. Viszont, ha az Amerikai Egyesült Államokra tippeltek, akkor földrajzilag messze jártok az igazságtól.

Hogy, hogy nem, az Apple egyik szinte legfontosabb piacává szeretné tenni Ázsiát, és azon belül is legfőképpen Kínát. Ebből az akcióból legalábbis erre lehet következtetni. Ma ugyanis kedvenc almás cégünk bejelentette, hogy egy exkluzív akcióra készül…

Mégpedig a holdújév („kínai újév”) alkalmából egy nagyon kedvező, egynapos akciót hirdetnek, amikor is minden megvásárolt Mac és iPhone mellé ajándékba jár egy vezeték nélküli, piros Beats Solo 3 füles.

Az egyébként Product(RED) termékként árusított szín, ha meglátogatjátok az Apple online áruházát, rögtön láthatjátok, hogy jelenleg 99 990 Ft-ba kerül. Vagyis nézhetjük úgy is, hogy nagyjából ennyi kedvezményt adnak az akcióba bevont Kínában, Hongkongban, Szingapúrban és Tajvanon egy Mac vagy egy iPhone vásárlásakor. Jó, persze van apró betűs rész, mégpedig a Touch Barral ellátott MacBook Prót egy elegáns mozdulattal kihúzták az akcióból. Snitt. A többi viszont maradt: iMac, MacBook, MacBook Pro belépő szintű, MacBook Air, Mac Pro, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus készülékek ezen a napon nem járnak szólóban, csak grátisz Solóval. (Jó, tudom, ez tényleg gyenge volt…)

Viszont ez az akció több kérdést is felvet. Bennem mindenképpen. Volt ugyanis Black Friday, ahol a legnagyobb akciója a cégnek az volt, hogy gyenge és értékhatárhoz kötött vásárlási utalványokat vágtak némi árcsökkentés helyett a vásárlókhoz – világ szinten…

Jött a világ nagy részét érintő karácsony. Nagy akciók sehol. Most akciók ideje van ugyan, de mégis csak Ázsiában négy országban dobálják a Solót a vásárlók után.

Miért? Tényleg ennyire gyengén fogynak arra az almás termékek arrafelé? Vagy csak azért arra, mert ott gyártatnak és így akarnak kedveskedni annak a sok, gyenge béren dolgozó, agyonhajszolt munkásnak? Egyáltalán miért pont január 6-án, amikor a holdújév csak január 28-án kezdődik?

Persze az nem újdonság, hogy az almás cég megemlékezik az Ázsia több országát is érintő ünnepről. Tavaly például két exkluzív Apple Watch Sport modellt is piacra dobtak Product(RED) sportszíjakkal a kínai újévre. Mondjuk idén is érkeznek persze az alkalomra piros és aranyszínű exkluzív kiadásai különféle termékeknek. Lesz tematikus UBTECH Jimu Robot LionBot Kit, limitált szériás DJI Phantom 4 drone és holdújéves iPhone 7 tok is a Tech21-től.  

Szóval a lényeg az kedves Apple, hogy örülünk, hogy Ázsiában ilyen nagy kedvezményekhez juthatnak a vásárlók és most már mi is kérünk egy nagy akciót itt Európában, vagy legyen inkább globális! Köszi. 

Forrás: Macrumors

Kapcsolódó cikk:
Exkluzív Apple Watch modellek érkeznek
Az Apple (RED) termékekkel és adományokkal készül az AIDS világnapjára
Black Friday 2016: Akció körkép - Apple akció

 


Kommentek megjelenítése